Posts

Kmalu bo prišlo do novega & quot; Harry Potter & quot; -knjige

20 let po tem, ko prvi obrok uspešne serije knjig pojavil, tako J. K. Rowling dveh novih knjig out. Vse informacije na prvi pogled

Harry-Potter-DDP

©
DDP slike

Posodobljeno dne 20. julija 2017

Otroštva brez Harryja Potterja? Ne moremo predstavljati. Ampak kot odrasli smo seveda vedno na novice iz Bradavičarko. Dne 19. julija 2017, je britanski založnik Bloomsbury napovedal, da bo v naslednjem "Harry Potter"ki bo na ogled od oktobra 2017 do februarja 2018 v British Library v Londonu, bodo dva nova knjige pojavljajo razstavo.

"Harry Potter: A History of Magic" je uradna knjiga razstave in daje bralcem vpogled v teme, ki Harry, Ron & učijo Co na Bradavičarki, kot alkimija ali zeliščarstva. Druga knjiga, "Harry Potter: Popotovanje skozi zgodovino Magic" posvečena zgodovini magije. Nove knjige so objavljeni v času začetka razstave 20. oktober 2017 - nujno vnesti v koledarju!

Potzblitz!

Posodobljeno dne 23. decembra 2016

Skoraj nihče vplival na svet trenutne Unterhaltunsgliteratur toliko kot J.K.Rowling in letos je bila zelo priden! 2016 se je navdušil ne le s "Harry Potter"-Continued
"Proklet otrok"Toda tudi s scenarijem za prvih pet "Newt Scamander"filmi, 
"Fantastic Beasts in Kje najti!", Zdaj, avtor objavil na Twitterju, ki jo bo napisal dve novi knjigi, eno pod njeno pravo ime in enega pod njenim psevdonimom Robert Galbraith. Ja, sveti Merlin! Bo končno Newt Scamander knjige? Bodo igrajo v Harry Potter vesolju? Govorice mlin o novih Rowling romanov vre. 2015, je avtor že potrdila v intervjuju za BBC Radio 2, ki ga je delal na popolnoma novo otroško knjige sage. Nov vesolje à la Harry Potter? Sliši se neverjetno dobro in smo radovedni, kaj smo J. K. Rowling bo presenetila 2017th Obveščali vas bomo objavili!

Eden od vsakega, vendar nisem prepričan, ki bo prišel ven prvi. Bom vam takoj, ko jaz vem! https://t.co/gFF8UZmq5W

- J.K. Rowling (@jk_rowling) 21. december 2016

23. december 2016, 10:13


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 62 = 67