Posts

TRG: Prva trgovina in spletna trgovina je odprta

Čakati je več: Nov H&M nalepka TRGA lahko nakupujejo zdaj

TRG je tu! Sovpada z uvedbo spletne trgovine, ki je na voljo sedaj na voljo v 18 evropskih državah, je prvo lastno prodajalno novega znaka iz H&M skupina na londonskem Regent Street odprl.

Seveda smo takoj je pogled vrgli v spletni trgovini in ob isti uri
nekaj najljubši izgleda našel. Poleg kategorij ženske, moške, otroke in domače obrabe lahko najdete tukaj, kot tudi recepte. z "avte" namenska TRGA trenutno najljubša barva Millennials tudi ločena kategorija. Ki je sam želi narediti vtis - z
arket.com lahko nakupovali od zdaj.

Prvi nemški TRGA trgovina odprla pot na 13. oktober 2017 v Münchnu.

Posodobljeno 9. avgust, 2017

Dne 25. avgusta 2017 je končno prišel: TRGA, novi modni oznako iz H&M-kozmos, moda za ženske, moške in otroke in domače obrabe in koncept zasebnega hrana jih vključuje, odpira svoja vrata - v britanski prestolnici in digitalno v 18 evropskih držav, vključno z Nemčijo. Stacionarna Nemška trgovina je slediti v oktobru 2017 v Münchnu. Posebna goodie čaka vse modne da se lahko določene že na poštni seznam TRGA (dostopno pod arket.com): Že 23. avgusta, dva dni pred uradnim začetkom, tukaj lahko odkrili prvo zbirko in deli diskontirani spletno nakupovanje. Prve slike akcije, da so že utrujeni od osnutka:

Posodobljeno 6. junija 2017

Tako lepa je prva zbirka TRGA

Elegantne silhuete, minimalistično oblikovanje, prefinjene podrobnosti in utišan barve: Na koncu pa so prve slike iz zbirke premierno TRGA, ki ponujajo dober okus etiketi. Nova modna blagovna znamka, ki H&M se bo začela konec leta 2017th avgusta Vse slike in informacije

TRG, nova oznaka iz H&M dodeli približno tri mesece pred začetkom prvega pogled na svojih modelov - in zagotovo bi si želeli še več! Poleg osnov, kot so ljubki puloverji in -Sweatern vse SKANDI oboževalci brezčasnih rezano krila in hlače lahko spretno vrhovi in ​​bluze in srečna. Na voljo je tudi minimalističen nakit in plemenite vrečke. Ta poudarek TRGA "presega trende" bi moralo biti, je jasno, še enkrat - oblačila so še vedno izdelani tako, da lahko deluje kot podlaga za vsako dobro založene garderobe.

arket_insight_glimpse-510

©
TRG

arket_insight_glimpse-510-2

©
TRG

Novice iz 30. marec, 2017

B&M predstavil novo blagovno znamko

"TRG" je ime nove modne blagovne znamke, švedski modni gigant H&M bo začela še letos. vse informacije

H&M družina raste: Za Monki, dan v tednu, & Druge zgodbe, poceni ponedeljek in COS kmalu pridruži tudi "TRG" - zdaj, da so poročila o modna industrija notranjih poslovne mode (OOP). 

Kaj lahko nakupujete na TRGA?

Nova oznaka se bo poleg moderne mode za ženske, moške in otroke, imajo tudi upravljan izbor manjših predmetov opreme na voljo - poleg TRGA izdelkov iz drugih ne-H&Prodaja oznaka M. "Pri sodobnih potrošnikov, je pomembno, da najdejo različnih blagovnih znamk pod eno streho, kar je veliko bolj udobno"Pravi Ulrika Bernhardtz, kreativni direktor TRGA, je povedal BOF. Katere blagovne znamke, ki so, v tem trenutku še ni znan. Vendar pa bo v središču pozornosti celotne palete izdelkov je na preprost, brezčasno in funkcionalno zasnovo: "Blagovna znamka DNA TRGA stoji za svežino, kakovost in toplino"Torej Ulrika Bernhardtz. pred začetek projekta za TRGA je intenzivno raziskovalno fazo, tako Bernhardtz naprej. To naj bi prišel ven, da je široko bazo strank klasičnih, visoko kakovostnih proizvodov zanima, ki so predstavljeni v okolju, ki je tako preprosta in navdihujoče - in v drugih oznak za H&M-Cosmos fit, je bilo mogoče najti.

TRG, hm novo trgovino, hm novo blagovno znamko

©
TRG

TRGA: Cene

Cene na TRGA mora biti postavljen nekoliko višje kot v H&M. Srajce za moške, na primer, so po ceni od 40 do 115 evrov.

Kje bo TRGA trgovin?

Prvi TRGA trgovina se bo odprla na Regent Streetu v Londonu v poznih 2017th avgusta Hkrati pa je spletna trgovina začne arket.com v 18 evropskih državah - tudi več Trgovine v Bruselj, Kopenhagen in
München (to je, da se odpre v oktobru 2017!) Je bilo načrtovano. Izbrani TRGA trgovin bo tudi kavarne kjer "New Nordic Kuhinja" vroči. Po nakupih, tako da lahko potem jesti zdravo preveč.

Kaj ime "TRG"?

Ime TRGA je švedska in pomeni nekaj takega kot "bel list papirja", On naj bi simbolizira nov začetek, optimizem, medtem ko je skandinavsko oblikovanje etike (funkcija, preprostost, dizajn, kakovost), nato Ulrika Bernhardtz proti BOF.

30 marec 2017, 09:41


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6