Posts

svetlobni igre

Gone with monotonost! Zdaj so večdimenzionalne barve za lase s mavričnih učinkov v modi. Osnovna barva las je razpadla s poudarki, Baby luči ali lowlights. Mi vam bomo povedali, kaj je za vse tri variante Poudarki

za
BALAYAGE gor
Layage - obstaja več tehnik, ki imajo vsi en cilj: pričarajo naravne učinke v laseh, kot je mogoče. Gone so dnevi stark kontrastov in blok poudarja, da blondinke in rjavolaske spremenila v veveric - srečo! Danes še posebej mehke kontrasti in večdimenzionalni barvni dnevno poslovanje profesionalnih frizerjev so.

večdimenzionalnih barve

Barva las ne sme biti samo blond, rjava, črna ali rdeča, ampak veliko več sijaj v različnih odtenkih osnovne barve las. Pri tem izpostavlja, so sprejeti v laseh - in ne več preko kapuco ali filmov, predvsem pa ti brez ročno tehnik. 

naravni učinki

Posamezni odseki las se brušena neposredno in posebej z barvo. Tako, prehodi so še mehkejši in prikaže rezultat še bolj naravno. od tega, "Prosti luči" obstajajo različne variante, kot poudarja, lowlights in otroške luči! Kaj jo je razlika? Mi bi luč v temi! 

Poudarki

Klasični poudarja, da lasje zdi lažja splošno, zaradi česar so dobra alternativa za dokončanje beljenje. Glede na beljenje učinek bo tako intenzivno, so svetle proge ustvarili le v zunanji plašč ali skozi lase. Nasvet: Če ne želite, da gredo k frizerju vsake štiri tedne, prosi frizerja po
Živel-tehnologijo. Vrhunec so nekoliko pod določi pristopom in nepravilna. Za subtilno podcenjevanje mora poudarja le tri do štiri odtenkov svetlejša od barve osnovnega las. 

lowlights 

En trik, za tiste, ki želijo več glasnost: temnejše lise! tako imenovani "lowlights" pričarajo vizualno obilje v laseh, saj zagotavljajo senčenje učinek. Še posebej z blond lasmi tvorijo temno blond pepelnato blond do svetlo rjave dele za bolj poglobljeno. V lowlights ne bi smelo biti le dva ali tri odtenke temnejše od prvotne barve, tako da se izogne ​​trdi črtast videz.

Baby luči 

Ali ste že kdaj opazili, da je sprednji del las je pri majhnih otrocih svetlejši od ostalega las? To so "Baby luči" navdih. Lasje dobili subtilno "off-the-sun-poljubila" poglej, v katerih nad vsemi področji so obarvane levo in svetlejši na desni strani obraza. V preostalih las so navedeni le nekaj svetlobnih učinkov - približno deset do dvajset so Baby luči dovolj, da naravni sijaj las. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 49