Posts

Nasveti: Kako Dirty Talk je v nemščini

Kot pri večini stvari, stvari, ki se uporablja pri umazano govorjenje, ko sta se pridružijo, da je bolj zabavno. In: Samo tisto, kar zveni prepovedano naredi vroče. Premagajte tako svojo sramoto in zbrati sami besedni zaklad domiselnih in krepko besedo v to uporabiti kot Sexbooster - s stilom!

Par Dirty Talk

Torej, Dirty Talk je za začetnike
©
Getty Images

prehod iz dojenja za divje

Edini zvoki, ki bi jih lahko slišali daleč iz svoje spalnice, so mehke Moan in šumenje listov? Potem je tu še prostor za izboljšave, da bi dobili off z enim od najboljših in najlažjih spalnici besedami eno: "Da!" Dihajte ali hlače na uho, da preizkusite, kako reagira na to. mu je všeč? Potem lahko igrate s tempo, obseg in izražanja "Jaaaaa ..." za "Da! Da! Da!" in na koncu še "Ooooh ja!",

Erotični pogovor, vendar še vedno z njim

Moraš vaditi nobenih pornografskih dialogov govoriti tekoče seksu. Toda rahljanje lahko na željo svetu pomaga malo branja v (npr Paula Lambert .: "
Brez panike, sem samo želim seksa", Heyne, 8.95 EUR). Opišite začeti, kaj čutite: "Da se počuti dobro!" ali "Tako sem vroče za vas", Hvalite kot navdušen: "Vi ste neverjetno!" Naslednji korak pa je morda malce grobo krat.

mu na Mitsprechen zapeljati

Možno je, da vaša draga ne začne takoj, ko začnete posteljo govoriti. vendar to ne pomeni, da ne želi, da. Mogoče je samo ne vem, kaj naj rečem. na istem mestu z njim "Jebemti, si svinja" presenetiti, ga speljati z vprašanji, na primer: "Je to dobra stvar?". "Se počutite, kot da sem mokra?" ali: "Naredi si to naredil?"

muco & preimenovanje Co očarljiva

Style vprašanja je treba nujno prezreti v postelji. Torej ime svojega Bermudski trikotnik Mimi, Mumu, pizda ali gospa Maier - prav tako kot ti je všeč. Glavna stvar, si lahko iz ust. raje "vagina" reči, ali anatomsko pravilne "vulva"? Z veseljem. Kaj pa Oyster, Erdbeermund, svetišče Jadegrotte, ljubezen vrt, lotosov cvet, princesa, Venera, Yoni? In njegov ponos? Vprašaj ga - stava ve 20 imen?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − 43 =