Posts

Mu pač ni do tebe

Se spomnite lekcije iz filma "Mu pač ni do tebe"? Ne? Potem pa skrajni čas, da osvežite spomin, saj takoj, ko ste potisnite, ampak v načinu samo laži à la "Mogoče je izbrisal mojo številko po pomoti", Ja, ali pa je bila napadena na poti domov iz volkodlaka, ki je odgrizne roke in logično ne more več kaj dodajo brez rok, kajne? Kako veš, da je človek ne zanima

On ne pokliče, ker je trenutno strokovno močne zatika. On ne spi z vami, ker je še ni konec svojega ex proč. In dejstvo, da je on samo Alkoholizirani vas stikov je dober znak, saj pijanih moških vedno povedati resnico.

Halo?! Poslušajte takoj in začeti razmišljati in zapravljaš svoj čas, še posebej s tem človekom. Ker: On je samo ni za vas. Vsaj ne na način, da si želiš in si zaslužijo, da imajo. Znaki, s katerimi ženska spozna, da ima človek resnično zanimanje tudi Beth (Jennifer Aniston), Mary (Drew Barrymore) in Anno (Scarlett Johansson), že v tem času napredovala na klasični film "Mu pač ni do tebe" že pravilno razlagati. Devet znaki, da je človek ni enostavno za vas - in kaj se lahko naučijo od njega.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 90