Posts

Nå og god

De producerer retfærdig og miljøvenlig, er afhængige af tidløse snit og perfekt håndværk og anvendelse ud over de traditionelle håndværk og de nyeste teknologier til deres tøj og tilbehør: bevise dette bæredygtig modemærker, at mode kan være smuk og god - vi har den grønne Showroom under Mercedes besøgte Benz Fashion Week Berlin i juli 2017

Nae

Etiketten:

Cork, mikrofibre, ananas blade og recyclete plastflasker: Den portugisiske sko etiket "Nae" giver udelukkende veganske sko siden og arbejder for det med alternative materialer. Navnet er vejen for forkortelse af "Ingen Animal Udnyttelse", Hvilket betyder så meget i tysk som "Ingen udnyttelse af dyr", Også på rimelige arbejdsvilkår sætter Nae stor værdi - alle sko er fremstillet i Portugal.

Samlingen:

Sneakers med blomster broderi, slip-ons lavet af kork og smukke sandaler - til forår / sommer 2018 Nae har alt en mode hjerte i udvælgelsen sko. For første gang stifter Alejandro Pérez Fontcuberta arbejder også med kasserede airbags og bildæk, som han brugte som øvre eller tunge for cool støvler.

Og hvor kan man købe Nae?

Etiketten har sin egen
Online Shop - selv med det tyske sprog indstilling.

 

Maska

Etiketten:

"strikket løkke" Maska er på svensk - fordi den første samling udelukkende bestod af Wollcardigans. Den skandinaviske mærke blev grundlagt i 2009 og har i dag en komplet klar-to-wear kollektion i området, inklusive tilbehør. Missionen er klar: Maska vil producere høj kvalitet tøj, som er holdbar og er produceret på en bæredygtig måde i Europa. Brug af stoffer såsom hør, kashmir, Tencel eller økologisk bomuld opstår så typiske skandinaviske minimalistiske stilarter, der er designet, så de kan bæres mere end én sæson, og er også velegnet til kontoret.

Samlingen:

"Metropolitan Jungle" er titlen på Maskas forår / sommer kollektion til 2018. Ud over tidløse basics, der bør være i hver sæson, den etiket også nederdele, kjoler og toppe med farverige prints inspireret af det pulserende liv i sydamerikanske byer præsenteres.

Og hvor kan man købe Maska?

i
Maska online butik og på forhandlere i mere end 30 lande.

 

udenlandsk format

Etiketten:

Siden 2014 har de to stiftere Julia og Steffi gøre deres individuelle smykker under navnet etiket "udenlandsk format" Heidelberg siden - da GREENshowroom de præsenterede for første gang i juli 2017 og hører til vores Lieblingsneuentdeckungen. De vidunderlige smukke armbånd, halskæder og øreringe er lavet af messing, kobber og rustfrit stål tilbage af metalforarbejdende industri i hånden i Heidelberg og er derfor unikt. For guld eller forsølvet elementer, stifterne bruger kun den genvundne version af de to ædelmetaller. "Udvinding af guld og sølv skader miljøet, eksisterende materiale er udelukkende behandlet for vores smykker"Så Steffi.

Samlingen:

Armbånd med halvmåner, kæder med vedhæng, som disse budskaber "du". "nu" eller initialer er indgraveret, filigran stiv flip og armbånd - smykkerne fra et udenlandsk format Deres klarhed design. Til forår / sommer 2018, etiketten har for første gang (også fede tees
se galleri) i programmet.

Og hvor kan man købe udenlandsk format?

Etiketten har sin egen
Online Shop. 

Ethletic

Etiketten:

Hvem er på udkig efter en retfærdig, holdbar og vegansk alternativ til klassiske old-school sneakers à la Converse og Vans vil finde det på Ethletic. De sneakers etiketter er lavet af økologisk bomuld og naturgummi. Med undtagelse af metaløjer naturmaterialer anvendes udelukkende produceret under rimelige arbejdsvilkår - dermed etiketten en rigtig pioner: blev 2010 Ethletic sneaker den første sneaker nogensinde på verdensplan med fair trade-mærke. 2016 Ethletic vandt endda Fairtrade Award.

Samlingen:

Høje toppe, lave toppe, slip-ons og flip-flops - Ethletic bærer alt for sneaker hjerte. Farven Valget er bred, lige fra piget lyserød til khaki og sort.

Og hvor kan man købe Ethletic?

Etiketten distribuerer sine sko over deres egen
Online Shop. Her er listet en række butikker i Tyskland og Europa, der har den Hamburg mærket også i området.

Tænker Mu

Etiketten:

Hvis du kan lide fede retro T-shirts og trøjer med sjove prints og slogans skal have på skærmen nu absolut Tænker Mu. Etiketten fra Barcelona bygger ikke kun på økologisk bomuld, naturlige farver og rimelige arbejdsvilkår, men arbejder for sine humoristiske designs regelmæssigt med spanske kunstnere.

Samlingen:

T-shirts med slogans som "Las veganere". "Yoko Bono" og "Krida Fahlo" eller vilde banan udskriver på trøjer og shorts. I Tænker Mu er i
Sommer 2018 at opdage ting.

Og hvor kan man købe Tænker Mu?

Spanierne levere hende
Online Shop til Tyskland. 

Jan 'fra juni

Etiketten:

Ren, retfærdig, minimalistisk: Den veninder Anna og Jula grundlagde deres etiket i januar 'fra juni 2014 eget brug. "Vi har altid elsket mode og trends, men kunne de produktionsbetingelser og miljøforurening er ikke enig med det", De to siger. Hvad det tidligere oplyst bæredygtig måde var enten for dyre eller simpelthen ikke både fashionabelt nok - det er sit eget mærke var nødvendigt. I dag Jan 'n juni kombinerer bæredygtighed, pris og high fashion grad. "Vores hjerte banker især for genbrugsmaterialer såsom polyamid fra gamle fiskenet og skrald fra havet." Alle dele af Hamburg Etiketter produceres i Polen for en lille familie.

Samlingen:

"Først Times" er temaet for mode sommer 2018 (kommer i marts 2018 til butikkerne). Den nye samling omfatter, passende, for første gang udskriver i form af palmeblade. Desuden stor: Elegant nålestriber på bukser, toppe og kjoler, og varm rød som en sommer stænk af farve. Snøre og snoede detaljer låne de design en ekstra dosis af raffinement.

Og hvor kan du Jan 'n Køb juni?

Det største udvalg findes på
Jan 'fra juni site. Her er listet en række butikker i Tyskland og Europa, der har den Hamburg etiket i området.  

Cossac

Etiketten:

"Cossac står for bæredygtighed og enkelhed"Siger AGATKA Natalia Kozak, kvinden bag den etablerede 2014 London etiket. Med sin alsidige, undertiden med et kys-provokerende tøj hun ønsker "Eco-Hot Beklædningsgenstande" skabe - tøj, der ikke blot er bæredygtig, men også elegant. Farvepaletten er minimalistisk med sort og hvid, udskæringer af jumpsuits og kjoler er enkle og altid noget sexet og give T-shirts med citater eller udskrifter. "Med min mode jeg ønsker at tilbyde et køligt alternativ til high street fast fashion"Siger AGATKA. Det er især vigtigt én: "Du skal bare have det sjovt med det tøj og føle sig godt, mens iført - de alvorlige problemer, jeg holder af!" Temaet for ansvar finder sted på Cossac fra design til distribution af mode: Råvarerne fair trade, økologisk eller genanvendt, og produktionen er begrænset til Europa. Desuden Cossac fungerer som en online forhandler fakturaer og anden korrespondance vil blive sendt med posten, emballage, etiketter og hangtags reduceret til et minimum for at undgå spild.

Samlingen:

Temaet for Cossacs forår / sommer kollektion 2018 er
"Transseasonal Diaries", Ud over den tid og sæson-less Basics der næste sommer mange udseende med voluminöserem snit og specifikke detaljer (f.eks slidsede muffer). Også Modal kommer som et materiale anvendes i stigende grad. Farvepaletten er neutral: Greige, sort, pink og mørkeblå fremherskende.

Og hvor kan man købe Cossac?

Fra Tyskland: I
Cossac online butik. 

Zurita

Etiketten:

Zurita er en chilensk Moderne etiket, der er forpligtet til både miljøet og de mennesker og kultur i Sydamerika. Gabriela Farias Zurita, grundlæggeren, arbejder med kvinder fra den nordlige del af det sydamerikanske land, der holder alpakaer og vævning af stof fra hvis uld den traditionelle måde. Som yderligere materialer, især bomuld og silke anvendes er farvet primært plante-baseret.

Samlingen:

Vestlig kultur mødes traditionel vis fra Andesbjergene: I Gabriela designs begge påvirkninger er igen. Elegant raffinerede kjoler, asymmetriske snit, lange linjer og knapper som tilbehør er karakteristisk for den nye kollektion.
Udover neutral beige, grå og sorte nuancer rød til farvespektret.

Og hvor kan man købe Zurita?

Gabriela mode i Tyskland er der indtil videre kun meget lokalt i Frankfurt Laden "Best-of" Takket være det nye samarbejde med Berlin PR-bureau Moss Green, som fører tilsyn med bæredygtige etiketter, vil dette forhåbentlig ændre sig snart - at købe.

 

Jungle Folk

Etiketten:

En rejse gennem Latinamerika - især landskaber, traditionelle håndværk teknikker og materialer - inspirerede Pauline Treis 2013 at starte sit eget mærke Jungle Folk. I dag er hun skaber tøj fra certificerede organiske materialer og arbejder med håndværkere fra Peru, Colombia og Indien. Jungle Folk udeladt flere sæsonbetonede kollektioner om året, men fortsatte med at fokusere på tidløse stykker, der er bærbare og kan kombineres til alle lejligheder.

Samlingen:

"Desierto" (På tysk "vildmark") Er temaet for forår / sommer kollektion 2018 som Jungle Folk begiver sig ud på en rejse. design af uafhængige kvinder og boho livsstil 70'erne var inspireret. Hvad der kom ud af det, er lavet til den næste ferie: Sarte striber i pink og lyseblå pryder kjoler, toppe, bukser og kaftans og midnat blå halterneck kjoler og Jumpsuits er lavet til elegante sommerfester. Et særligt højdepunkt: I samarbejde med indfødte kvinder fra den caribiske kyst Colombia for første gang Tilbehør stammede fra palmeblade. Solen og den runde lomme (absolut GLAMOUR favorit) er også tilgængelige fra foråret af 2018:e

Og hvor kan man købe Jungle Folk?

I sin egen online-butik under etiketten
junglefolk.com

  

GRØN Showroom januar 2017

Sleeping Gypsy

Etiketten:

Den ukrainske etiket Sleeping Gypsy kombinerer bæredygtig mode med smukke boho silhuetter. Alle kjoler, tunikaer og toppe er designet af unge ukrainske kunstnere og fremstillet af lokale syersker. Katya Hermann, tidligere model og grundlægger af Sleeping Gypsy, gør et punkt "Vyshyvanka"Det omfattende og tidskrævende hånd broderi for traditionelle bluser og kjoler, for at bringe Ukraine ind i verden - og på vilkår, der gør både medarbejdere og kunder glade senere.

Samlingen:

Ud over kunstfærdigt broderet bluser, tunikaer og kjoler lavet af linned Sleeping Gypsy nederdele også har på tilbud til efterår / vinter 2017 for første gang. Samlingen er i overensstemmelse med "Langsom Mode"blot udvider tilgang, erstattes ikke. "Vi producerer unikke klæder højeste kvalitet, som er beregnet til at vare et helt liv"Så Katya.

Og hvor kan man købe Sleeping Gypsy?

Etiketten har sin egen
Online Shop. 

Mud jeans

Etiketten:

Som en bæredygtig denim label Mud Jeans fra Amsterdam er blevet meget principperne om "cirkulære økonomi" (Recycling) skal: Gamle jeans opsamles, igen opdeles i fibre og forarbejdes med økologisk bomuld til ny Denim - eller unikke vintage stykker. fremstillingsprocessen af ​​jeans, kan takket være den nyeste teknologi op til 90 procent af det anvendte vand genanvendes. Forskellige vaskninger opnås med brug af miljøvenlige teknikker, såsom laser og ozon.

Samlingen:

Ud over denim bukser i forskellige vasker og stilarter for mænd og kvinder Mud Jeans har også skjorter og trøjer i området.

Og hvor kan man købe Mud jeans?

i
Online Shop. Man kan også finde - meget transparent - alle oplysninger på etiketten, fremstilling og genanvendelse teknikker. 

Maravillas Tasker

Etiketten:

"Jeg grundlagde Maravillas poser i efteråret 2014, fordi jeg følte behovet for poser under venner, som er udvalgt og er individuelt pasform - i hvert fald et blikfang, ikke masseproducerede og håndlavet"Siger grundlæggeren Christina Bussmann. Også, var det vigtigt for hende, at kun vegetabilsk garvet læder bruges og dets leverandører stort set kommet fra Spanien. "I delstaten traditionelle Leatherworking fandt jeg givet mulighederne for at tilbyde et lokalt producerede produkt og dermed undgå lange transportveje."

Samlingen:

I Maravillas taske er der i et enkelt design med raffinerede detaljer lommer, rygsække og tasker - første gang Christina Bussmann har i efteråret / vinter sæson 2017 også poser med kæde håndtag på tilbud. Udover sort, især fløde toner dominerer. Hertil kommer, at tilbuddet indeholder en vegansk komponent: den "Pineapple samling", Dette er for at poser, der er fremstillet ud fra fibrene ifølge ananas blade. "Et biprodukt af ananas afgrøde og dermed absolut bæredygtigt, da ingen ekstra vand, jord eller gødning der er behov for," siger designeren. Materialet er at være havde i teksturen ligne læder og i sort og hvid.

Og hvor kan man købe Maravillas tasker?

du kan købe online Maravillas poser derhjemme 
Online Shop. Andre adresser på forhandlere kan også findes på hjemmesiden for etiketten. 

Ni til fem

Etiketten:

Ni til fem blev grundlagt i Hamburg i 2012 og har specialiseret sig i lædersko, tasker og tilbehør, hvoraf de fleste er vegetabilsk garvet og kun ved hjælp af krom-fri erstatninger. Ud over de mange forskellige former og farver, især læder anvendes, er spændende: Grundlægger Sandra Schittkowski afhænger bl.a. om økologisk fisk læder: "Under bæredygtighed og miljømæssige aspekter af fisk læder er særlig værdifuld, fordi fiskene huden som regel er simpelthen bortskaffes som et affaldsprodukt fra fødevareproduktion." Ni til fem er primært rettet mod arbejdende kvinder, der ønsker at opgradere deres kontor garderobe med usædvanlige stykker.

Samlingen:

Ud over flade snøresko, seje støvletter med stjerner udskrive og enkle ankel støvler med midten hæl udvide tasker, bælter og tasker af laks læder, intervallet ni til fem. Vigtige farver er pulver pink, sort og sølvmetallic.

Og hvor kan man købe ni til fem?

Den komplette samling er i deres egen
Online butik. Andre forhandlere er ligeledes findes på hjemmesiden.

Bæredygtige modemærker i portræt

etisk-mode-n04a7622

etisk-n04a7698

ethletics-n04a7721

ethletics-n04a7725

fremmed format-n04a7641

fremmed format-n04a7630

fremmed format-n04a7667

Cossac-n04a7970

Cossac-n04a7972

jan-Juni-n04a8037

jan-Juni-n04a8042

jan-Juni-n04a8049

jungle-folk n04a7984

jungle-folk n04a7993

Maska-n04a7966

Maska-n04a7952

nae n04a7705

nae n04a7708

Nae-veganske sko

tænker mu n04a7678

tænker mu n04a7669

Zurita-n04a8007

Zurita-n04a8031

1-sovende-sigøjner-n04a0833

1-sovende-sigøjner-etisk

1-sovende-sigøjner-etisk-bluse-Pink

1-sovende-sigøjner-etisk-slange

1-sovende-sigøjner-etisk-bluse

1-sovende-sigøjner-etisk-kjole

1-sovende-sigøjner-etisk-kjole ærmer

2-mud_jeans

mudder-jeans bøjlestang

2-mud_jeans_flared_sneakers

2-mud_jeans_denim_shirt_glasses

3-jannjune-n04a1024

3-jannjune kjole

jan_n_june_motiv_25_0030

4-Cossac-n04a0906

4-Cossac kjoler

4-Cossac

5-Zurita-n04a0889

5-Zurita skaller

5-Zurita jakke

5-Zurita-slange

5-Zurita-uld

5-Zurita-shell-esteban_vargas_roa

5-Zurita tørklæde-esteban_vargas_roa

6-jungle-folkemusik n04a0979

6-jungle-folkemusik kjoler

6-jungle-folk-coat

6-jungle-folk katja_kremenic-1

6-jungle-folk katja_kremenic-2

7-maravillas-n04a0942

7-maravillas rygsæk

7-maravillas-bag-sort

7-maravillas-poser

8-ni-til-fem n04a1034

8-ni-til-fem-sko-sort

8-ni-til-fem-stjernede sko

8-ni-til-fem-pink sko

Bæredygtigt og smukt: Andet "grøn" Fashion innovationer kan findes
HER.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =