Posts

Pippa poročena!

Pippa Middleton poročila James Matthews 20. maja, 2017th Bili smo v živo: Cerkev v Readingu, je Anglija ograjena, vendar smo videli svatov pretakanje LIVE prišli. Prinz William in princ Harry sta že prispela. Pippa Middleton je potegnil kmalu po 12.30 uri, v starinskem avtomobilu, oblečena v poročno obleko s Giles Deacon. Predhodno Pippa je z nenavadno mesto za pozornost: V vrtu v Middleton je velik steklen paviljon je bil postavljen. Ampak to še ni vse: je oddaljen grom nad neveste podjetju borec jet

Posodobljeno dne 20. maja, 2017

Pippa Middleton ima štiri družice:
Princesa Charlotte, grofica Philippa Hoyos, Lily French in Avia Horner. Glede na slovensko tradicijo, obstajajo štiri tako imenovane Boys Stran:
Prince George, Casimir Tatos, Edwars Sebire in William Ward. Vse nositi obleke v beli barvi. Roza in zelene barve, ki luksuznih otroške mode proizvajalca
Pepa & Co so bili po meri. Prebivalci so dovoljeni mimogrede na mestu "vpijejo vzdušje"Kot je dejal v javni objavi, da je britanski novinar Richard Palmer
Twitterju.

Zato Kate ni bilo dovoljeno, da bi družica: 10 stvari, ki jih ne poznate, o poroki

Glej v živo tok poročni tukaj

Herzog William & Prinz Harry: Prva poroka gostje prispeli!

To je Pippa Middleton je poročna obleka

Pippa Middleton je poročni šopek

Pippa Middleton je pričeska in tančico

Stroški poroke

seznam gostov

Posodobljeno dne 17. maja, 2017

Mi še vedno uživali v 
Poročne fotografije Kate in William v letu 2011 (in 
Kate je poročna obleka!) ... no, pa so zaloge za naše sanje poroko hrepenenj! Za Pippa Middleton, Kate sestre in slavni 
Družica, ko ta letos še pred oltarjem. Toda zdaj prevzeti Pippa Middeltons poroka želi resnično kraljeve razsežnosti. kot "
Daily mail" Zdaj poročajo Pippa in James sta rezervirana za letalski miting za poroko 20. maja, 2017.

Pippa Middleton je poročna obleka

Tako lepa je Pippa sanje obleko

"Spitfire"A britanski lovsko letalo iz druge svetovne vojne, na sprejem gostov nad zapuščine Middleton v Bucklebury, Berkshire, jet po slovesnosti. Pippa starši Carole in Michael že opozorili sosede.

Ampak to še ni vse: V ima vrt velika posestva Middeltons Pippa gigantski Glaspavillon se ustanovi, v katerem je stranka, ki poteka. Cena: 100.000 britanskih funtov (117.000 evrov). 
Prvi pogled na paviljon:


Stroški poroke

kot "
Daily mail" poročajo poroki Pippa & James stal približno 337.000 britanskih funtov (400.000 evrov). Ko smo že, da "nevesta Book"Ustanovitelj Hamish Shepard izračunali britanski tabloid za naslednje ocenjene stroške točk:

Glass Pavilion: 100.000 funtov (okoli 117.000 evrov)

Odletene v Belgija steklo paviljon, ki je bila zgrajena v približno 785.000 m² zemljišča, družina Middleton je kraljevski odobrila, absolutno.

Poročna obleka: 10.000 funtov (okoli 11.665 evrov)

Tu je usmerjen "Daily mail" ceno na poročni obleki, ki je Giles Deacon namenjen za Abbey Clancy na poroki za nogometne legende Peter Crouch.

Bridal Veil: 2.000 GBP (okoli 2.333 evrov)

Znani slaven Klobučar
Stephen Jones, ki je že oblikovana klobuki za Diana, je oblikovanje Pippa je tančica domnevni.

Poročni pričeska 300 GBP (350 EUR)

Amanda Cook Tucker, frizer iz Herzogin Katarine, so opazili tudi pri Pippa. Glede na govorice, naj bi cena za njeno frizerstva znašati 300 GBP.

Način prehranjevanja: 70.000 funtov (okoli 81.000 evrov) Pijača: 17.720 funtov (okoli 20.670 evrov)

strokovnjak pričakuje na prebivalca okrog 200 GBP na osebo za hrano samo. Po ocenah 233 steklenic šampanjca za skoraj 10.000 GBP izračunanega pretoka na recepciji in govorov, druge pijače, kot so vino in koktajli niso vključeni.


poročni šopek & aranžmaji: 16.000 funtov (okoli 18.665 evrov)

Poročne šopek Pippa Midleton izvira iz razkošje cvetličarnah "
sivka Green", Sestoji iz potonike, astilbe in frezije. V Cvetličarne bo naredil vse, kar je možno preoblikovati stekla paviljon v cvetlični raj.

Poročne fotografije: 3.500 funtov (približno 4080 evrov), Wedding Video: 4.000 GBP (okoli 4.666 evrov)

V ozadju je verjetno objektiv
so Millie Pilkington iz Dorset. Profesionalni fotograf je bila že prva izbira Kate. Video ekipa plus drone bi lahko posneti epski poroko.

Poročna torta: 2.600 GBP (okoli 3.000 evrov)

Razkošni slaščičarji Domino purchas ali Rosalind Miller verjetno dobil dobil pogodbo za poročno torto.

Poročna torta Domino purchas:

Sladkorček Rosalind Miller iz Berkshire:

Poročni prstani: 19.900 GBP (23.213 eurov)

Poročni prstani so naj bi jih Cartier - diamantni prstan za zaseden Pippa in poročni prstan iz platine za Jamesa.

Poleg ocenjene Seznam stroškov: Entertainer, luksuzni Dixie-Klos, ki je
življenjska doba telovadnico članstvo za Pippa, poročna darila za goste, dekoracija, cerkvenih dolžnosti, oblačila za družice in in in ... in potem pride "Daily mail" Končno, vsoti 337,049 britanskih funtov.


seznam gostov

Samo 150 ljudi na ekskluzivni seznam gostov za Pippa Middleton & James Matthews. Najpomembnejša od katerih bomo predstavili tukaj.

Pippa Middleton družina

Carole & Michael Middleton: so logično starši Pippa. Njen oče Michael bo privedlo do oltarja Pippa.

James Middelton: Nevestin brat ne more prinesti njegovo dekle, igralka in voditelj Donna Air, zelo verjetno. To je, če Pippa "Ne obroč, dostava"Pravilo, ki velja za njihovo škandalozno brat Spencer Matthews.

Gary Goldsmith in njegova žena Julie-Ann: Multimilioner je stric Pippa. Njegova žena Julie-Ann se je poročil leta 2013. Ima vilo na Ibizi in je bil posnet na koksa 2009 - čeprav je že dovoljeno na poroki Kate & William. Ljudje morda spremenilo!

Tallulah Goldsmith: Pippa bratranec Gary hčerka iz njegovega drugega zakona. 14-year-old je lahko Pippa je družica.

Adam & Rebecca Middleton: Adam je Pippa bratranec in boter princese Charlotte, njegova žena Rebecca je notranji oblikovalec.

James Matthews "družina:

David & Jane Matthews: Vi ste gotovo uganili - to so logično starši ženina.

Spencer Matthews:
škandalozno mlajši brat ženina je James 'Najboljši moški - Spencer dekle Vogue Williams dovoljena, ker od "Ne obroč, dostava"Pravilo ne bo tam na poroki.

Nina & Adam Mackie: Polovična sestra James in Spencer iz prvega zakona očeta Davida prinaša z možem Adamom in štirje otroci skupaj.

plemiči

Vojvoda in vojvodinja Cambridge: Pippa sestra
Kate ima z možem Williamom. Otroci iz dveh, Prince George in princesa Charlotte, imajo stalne vloge na poroki: Charlotte bodo najmlajši družica vseh časov in Prince George, da bi prstane - domnevno Kate je malce napeto, ali bodo tako popoln.

Prinz Harry in Meghan Markle: Princ si svoja pravila - in odmori s punco
Meghan "Ne obroč, dostava"Pravilo. Mi smo želeli vedeti, kdaj
Harry njegov Meghan bo predlog zakonske zveze.

High Society

Camilla Campion-Awwad: Učiteljica angleške literature je dober prijatelj Pippa.

Alice St John Webster & Gerald Alvenel: tesni prijatelji Pippa in Kate 

George Percy: Domnevna bivši fant od Pippa se lahko pojavi tudi na poroki - tako delijo stanovanje prej v Edinburghu. Zanimivost: Družina Percy prebiva na Alnwick gradu, ki je služil kot lokacija za Bradavičarko v Harry Potter filmov. To je drugi največji naseljeni grad v Angliji in je bil 700 let družinskega lastništva.

Sam Waley-Cohen in Annabel: Projektant stranka in amaterski jockey in lastnik več zobozdravstvene prakse imeli Pippa in Kate povabil na njeno lastno poroko. Zato je verjetno, da bodo tudi na poročni gost Pippa je.

Thierry Kelaart & Patrick Heathcoat-Amory: Michael Middleton sama Thierry pripeljala na poroko v letu 2012 do oltarja, saj je njen oče umrl že 1,992th Ona je kolegij prijatelj Pippa Edinburgh in dober prijatelj družine Middleton.

Posodobljeno 05/15/2017

Za poroko Pippa Middleton je imela na 
Gostje lahko zdaj dvakrat misli, za nevesta-to-se bi bilo treba prositi za dva različna kod obleko. Obleko za obleko poroko v cerkvi
St Marks Englefield biti izbran v Angliji. Poleg tega, gostje so le drugi v žepu - kot pri poznejši sprejem na domu svojih staršev, bi bilo vse premakniti.  

Dvojna Dress code za svate

Poleg logističnih težav (če vsak gost Lug oblačilo vrečko na poroko? Če je vse premika? In kam obleke za cerkev?) Smo vprašali, zakaj Pippa Middleton izraža to dokaj nenavadno zahtevo po svoje goste šele zdaj. Če sprejem je potekal in spremeniti vse zaradi neprijetno vremenske napovedi visokih petah in elegantne čevlje v Hunter in Wellingtonboots? Zamenjajte gostom obleko in obleko gor tople pleteni puloverji in flis jakne? Ali ima Pippa Middleton, njen lik tako stranka načrtovalca in dogodkov vodja, misel na nekaj zelo posebnega za njihov sprejem? na 20. maj 2017 bomo izvedeli. Na ta dan, Pippa Middleton je njen zaročenec
James Matthews poročiti.

Novice iz 04/12/2017

Pippa Middleton: poročna obleka

Gostje Kate Middleton in njen mož Prinz William in njegov brat Harry sta že določena. Otroci Kate in William, Charlotte in George, so tudi vključeni, in bo predstavljena kot družica in vlečno vozilo. Pippa Middleton je poročna obleka bi lahko prišel iz Giles Deacon. Britanski oblikovalec je ji je že plačal hišni obisk. Sprašujemo se zdaj: Bo Kate Middleton videti kot družico Pippa, kot je bilo na Kate? Je kraljica tu? Ko Meghan Markle, sedanja punca Prince Harry, povabljeni? In: Če je poroka na televiziji?  

Na žalost, so odgovori na ta vprašanja še niso določeni, vendar ne moremo čakati 05/20/2017 že in imajo datum označena z rdečo barvo na koledar za nas ...

Tu bomo lahko ogledali na Giles Deacon modelov:

15. maj 2017, 10:53


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 25