Posts

Sexy jul med Kate

Kate Moss designet sin fjerde kollektion for Topshop og fortæller hvor hun fik sin inspiration og hvorfor hendes garderobe er et vigtigt arbejdsredskab

Sure, Kate Moss er en stil-ikon, og også en af ​​de største Trendsetterinen verdensplan. I mellemtiden, de samarbejdede for fjerde gang med mode kæde Topshop. Her hemmeligheden om hendes inspiration er enkel, en britisk magasin siger hun: "Jeg har tre toiletter - én stor og to små for hver dag. Derudover har jeg lejet mit folk, der kommer forbi, der dokumenterer alle mine outfits på Polaroid og tildele så pænt et." Fra denne konstruktion, skat, den tidligere topmodel picks sammen med designeren Katy England de fedeste elementer ud som en kilde til inspiration for hendes Topshop kollektion. Efter alt, påpeger hun 20-år, er i denne samling mode historie.

Kate Moss for Topshop

Til denne kjole treasure ideer til den nuværende jul Collection stammer. For eksempel, hvis model japansk stil silke stykker var en pyjamas fra Hongkong, havde hun købt for sig selv, men til sidst hendes ven havde hele sidste sommer, og har nu som model i hendes samling bakke. I fremtiden vil hun placere deres samling overlegen og også reducere udvælgelse af stykker, fordi de mener: "... folk ikke ønsker at ligne Kate Moss, men ved, at jeg har en indflydelse på mode."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 36 =