Posts

De fleste stilarter Meghan Markle – plus prinsesser kontrollere

"Suits"-Star Meghan Markle synes at være godt på vej mod at blive den næste britiske prinsesse. Rygterne om et bryllup med Prinz Harry under alle omstændigheder være højere. Grund nok til at tage den smukke skuespillerinde endnu tættere kig: De 20 bedste udseende af Meghan Markle plus de ultimative prinsesser tjek

Meghan Markle er den nye it-pige af sæsonen, trods alt, hun har fanget den mest eftertragtede ungkarl i verden: Prins Harry! Efter bikini og undertøj modeller den smukke amerikanske kvinde er undertiden et valg, der kunne behage den engelske kongefamilie - forholdet var alligevel allerede officielt bekræftet af Buckingham Palace! Vi kiggede på den "Suits"- Skuespillerinde gange mere nøjagtigt på og kontrolleres for typiske prinsesse egenskaber.

1. Det har sat en stil-ikon

I vores galleri kan du finde de bedste udseende af Meghan i de seneste år. Hun er ikke kun smukke, men også viser sig sans for stil på næsten enhver begivenhed. Enkelt to-do: Den nederdel længde vil sandsynligvis være for den kongelige etiket af den kongelige familie fra tid til anden for kort. Men hvem ved, måske en portion bringer "sexet" i Buckingham Palace!

2. Hun er en feministisk

Med kun fem år skrev Meghan et brev af klage over en tv-reklame til den daværende førstedame Hillary Clinton. Reklame foreslog, at kvinder hører til i køkkenet og fandt den kleine Meghan ikke godt. Efter hendes klage, har tv-reklamer ændret den måde, og trak en emanzipierteres billede af den moderne kvinde. Gå Meghan!

3. Hun er en rollemodel

Hendes far har hollandske og irske rødder (vi misunder dem disse søde fregner!) Og hendes mor er African American. Meghan er derfor en rollemodel for mange unge kvinder er blandet herkomst.
"Jeg har lært, at det er en vidunderlig ting at erkende, hvor du er fra! Jeg er stolt af at have så mange rødder."

4. Det er den sædvanlige søgelyset

hun blev konfronteret med den turbulente verden på den røde løber i en tidlig alder, fordi hendes far er direktør og Emmy-vinder Thomas W. Markle. Siden sin rolle som Rachel Zane i hit show "Suits" det hører til A-List Hollywood, offentlige optrædener hun var så overvinde dygtigt.

5. Hun studerede politik

Ved afslutningen af ​​kollegiet Meghan studerede internationale relationer på Northwestern University og arbejdede blandt andet i den amerikanske ambassade i Buenos Aires. besøge politiske struktur, diplomati og statsoverhoveder? Meghan ikke noget problem.

6. Det er forpligtet til en god sag

Megan Markle er forpligtet til forskellige velgørende organisationer og er ambassadør for velgørenhed World Vision, skoler i Rwanda leveres med frisk drikkevand. Harry øvrigt er forpligtet til at beskytte elefanter, fordi de er hans foretrukne dyr. Hvorfor Meghan senest iført et armbånd med sølv elefant ...

Konklusion:

Meghan Markle har klart den ting til prinsessen. Det eneste, er dronningen formentlig ikke kunne lide: Meghan var gift en gang før. I 2011 giftede hun Trevor Engelson, ægteskabet endte i august 2013. Men efter alt, vi lever i det 21. århundrede med så meget prinsesser potentiale du har endnu til at vende det blinde øje, ikke?!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 9