Posts

Srce za blondinke

začne na RTL "Bachelor 2016", 22 ženske tekmujejo za človeka. Za osem tednov. Dokler samo eden ostankov. Naš avtor Felix Reek gre, kot je gledalcev v boj - in ti takoj pove vsak teden svoj pogled na stvari: "Bachelor" Moški iz vidika

Univerzitetna novo 100567242

Ne prej je Leo prišel do svojih dveh velikostih premajhen majica v Srednji Ameriki, mu daje mleko. To res ni lepo gledati.
©
RTL / Tom Clark

Dream Datum. Kot, da se sliši. Po roza srca, globoke oči, šampanjec srkanje, sončni zahod, metuljev v trebuhu, no, saj veš. Celoten program gor. Ali pa visi na vrvi v Kostariki. Poleg Bachelor. In njegove prsi znoj. Ja, res. Vedno sem vedel, da mora ta imeti z mišicami in slabosti. Torej, ne glede na dejstvo, da je eden vedno teče, kot če bi imeli dve zvitkov toaletnega papirja pod pazduho. Toda takoj, ko je Leo prišel v svojih dveh velikostih premajhen shirt v Srednji Ameriki, mu daje mleko. To res ni lepo gledati. Ti grdi madeži na tkanine. moti
Daniela vendar ne dlje. Ona je srečnež na vrvi. In ko pogleda Lenarta ali poljubi, "ne vem, na katerem mestu je", Potem pa se zgodi, da ji pa eno: "V vakuumu." Torej glavi.

Kaj sledi, je obvezna večerja ob svečah. V bazenu. Torej, je tabela v bazenu. In mlačno Leo. Res. Daniela streljati neposredno ob pogledu solzami v očeh. Diplomirani je razdražena. ve to reakcijo pri ženskah običajno šele, ko sleče majico. Sprašujem pa se, če si stalno z nogami, medtem ko jeste v vodi, ki se nato kot v tem študent potegavščina, kjer je ena hrani roko v skledo, v spanju in naslednje jutro je malo Nesreča se je zgodilo?

Ne glede na RTL nam prihrani odgovor. In blizu-ups območja presredka obeh. Namesto, Daniela, vene. Bachelor: spet s tem pogledom, ki bi zagotovila Evropska gora maslo stopi. Rezultat: Začetek v polje. nato: "Jaz sem pripravljen, da preživijo svojo prihodnost z Lenarta." Na srečo, naslednji z rezultatom konci "dodiplomskih", Ali povedano z besedami dveh: "To gre okoli hitro.", "Prav."

Blaga slabost sledi dokaj veliko slabost

Leonie Rosella pa je celo življenje na TV pred njimi. ob "Milijonar?" je bila že v "Nemški Next Top Model" preveč. In zdaj samo, če "Bachelor", Kaj je tako močna, da bi našli ljubezen. ali dobiti 30 sekund airtime Frauke Ludowig.

Za njih in poželjivo Leo gre v puščavi Arizona. Za vožnjo. Ne, ni to, kar mislite, da prašič! Na konjih. Torej, za zdaj vsaj. In pred tem bo pogledal dolgo v očeh. "V takih trenutkih,"Ima Bachelor "občutek, da se počuti, kaj čuti", Tudi jaz Sovraštvo, gnus, škoda, Fremdscham. Blaga slabost sledi dokaj veliko slabost. Ampak prosim, da ne.

Leonie R. je po vožnji vsaj prepričanje, da bo samec naredil za njih. Drugi moški namenjajo ženske romani korektivnih izumov, ki stresejo svet do temeljev, Lude Leo dvigne na konju. Vsi samo s svojimi možnostmi.

Povej mi nekaj smešnega!

ROSEL zgornjim delom Leonie, da dovolj in draped kot v smeti romana na strop hribu v puščavi. O njej: Bachelor, kot je oglaševanje Marlboro. Njegova pričeska: popolna. Njegov pogled: Sleci malo miško Carry sami gola! Leo pričakuje v tem trenutku "strastnih poljubov", In potem pravi Rosella: "Povej mi nekaj smešnega!" Prekleto sekira, Leonie, ste se naučili ničesar iz sestavljanke Daniela je in Penguin blazino? Ni čudno, da je tudi Heidi Klum delala bodisi z Günther Jauch! "nekaj smešnega"? To je Bachelor! pred "nekaj smešnega" povedal RTL pošlje "kaj resno"!

Toda tisto, kar sem kartonom. Razvratan Leo ni nič boljša. Kaj pravi na koncu dneva? "Rad bi vas vabimo, da preživite noč z mano." Sky, ki ne more samo šepetajo mi, kaj se je v resnici pomeni? "Včasih lepo rattle? Igra prost Willy? Ujemite Spitz? Kdo se boji Dödelina Wolf?" Namesto, vedno tako: "Zdaj bi rad, da te poljubim" in "Želijo preživeti noč z menoj?" Kakorkoli, Bachelor je uspešna. Mogoče je bilo samo najbolj erotično dialog to Datumi: "Kaj je narobe?" "Nič ni narobe." Ker bi me takoj potegnil Schlüpper nad glavo.

Säusel, säusel, knutsch, knutsch

le ostanki
Leonie. Ker imajo zdaj letijo iskre, trate srca, zbrisati Amarula nobenega smisla. Namesto tega Bachelor določa: "Rad bi vedel, (...), zakaj je zaprt z mano." Leo, tako kot ugibati: Mogoče zato, ker si vse bohrst svojo krpo v grlu, ki se ne more pritegniti trenirki in copate dovolj hitro?

Kaj pa vem. Bachelor ve, kaj ženske hočejo! Leonie gre na Bahame. Plaže. plavati s prašiči. Ja, ste prebrali. Drugi plavati z delfini, diplomirani s prašiči. Nekako paše. vendar je ferkelige Datum deluje z Leonie. Ona želi: "bi včasih tako ven iz nje", Daniela dodatno pomoč, kot je določeno z veseljem. Kot je dejala, da lepo v zadnji epizodi: "Ko pomislim na Lenarta (...), nato pa želodec obrne k meni."

Iskra skoči vseeno, ne glede na to, da pride ven zdaj, nekako. Leonie "še nikoli ni videl česa podobnega", Ali se govori o prašičih ali Leo - važno. Rezultat je enak kot na tekmovanju: Säusel, säusel, knutsch, knutsch. Trefferversenkt. Vsaj Bachelor ni mogoče očitati, da je izbirčen.

poostriti Laaaaangsam

Točno potrebujejo Lea konec epizodo sedmih ampak seveda še ni. V noči vrtnic. Čeprav, v resnici pa gre predvsem za golo trupa dodiplomskih. In poskus, da bi prekinil rekord zategnite počasi. Res počasi. Zelo, zelo počasi. Hooooooose. Güüüüüürtel. TTTTTTTT s kratkimi rokavi. Saaaaaakkkkkoooo. Hach, Leo. Ti divje stvar, vi!

Ker skoraj ni važno kdo je izstrelila iz predstave. Leonie Rosella. Verjame, da so preveč različni. Ne tako različni, da je ne nibbled, ampak dovolj drugačen, da ga še enkrat. Leonie Rosella "Zdi se tako zajebal", Leonard jo dobil "Crass igral nekaj", ko "Bachelor"? Res, dragi bralci? Kdo bi si mislil.

PS: nastavite kažejo, seveda, spet Daniela: "Ko precej coyly gleda v oči, je kot nebesa in pekel." Hm, no. Več kot Wolfgang Petry: "Pekel, pekel, pekel",

PPS: končni sprint, dragi bralci. Druga epizoda, potem je konec. Ampak ne skrbite, udeleženci predstave so na voljo. No, pravzaprav nikoli ni želel govoriti o tem, zdaj pa isses! Biti pregledani Bacheloreusen ... Živiš v svojem majhnem vrtu! Tam sem ustanovil dom za odstranjenih blondinke. Kdo izroči, končno, mora biti sposoben vklopiti. Angelina, Nadine, Jaqueline, terpentin, kot vedno, vsi pravijo, da živijo srečno do konca dni. V Amarula in krekerji (na sliki, saj veš). Naslov objekta? "Srce za blondinke", 

10. marec 07:13


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 34