Posts

Stilfuldt indkapslet: 25 Favorit Coats for Nachshoppen

Det bliver koldt udenfor: Høj tid, i det mindste for at finde den perfekte frakke til vinter eller overgangen. Uanset om uld frakker i røde frakker med plaid, fluffy, varme frakker af imiteret pels eller ekstravagante design af vinyl - vi har sat sammen tendenserne i sæsonen Nachshoppen

ternede jakker

Hos Chloé, Stella McCartney & Co er at blive enige: tweed og plaid frakker er partneren til den nye sæson. Hvad enten i den elegante Glencheck varianten som traditionelle vuggende Tartankaro, diskret eller broget - af "dame" til "punk" er denne vinter garanteret for enhver stil noget.

For hvem? elsker den alsidige pels klassiker er en rigtig kombination af undren og ideel til folk, der er trætte - hvad enten elegant og seriøs omkring høje hæle, som en pause i stil til rå støvler eller cool at sneakers.

 

Ned-fyldte og quiltet frakker

Overdimensioneret ned jakker og quiltet frakker opleve denne sæson en mode høj - og holde os i efteråret og vinteren pålideligt varm. Skønheden i XL-sektion: I minusgrader vi lige så godt gemme sig flere lag tøj under pelsen. En god idé at kigge efter etiketter som Vêtements, Balenciaga, Versace og træner.

For hvem? Perfekt til Verfrorene - også til store kvinder og alle dem, der gerne tætsiddende bukser - som en modstander til overdimensioneret skåret af jakken - slid.

 

røde Coats

Rød er den farve tendens til vinteren 2017 - i overensstemmelse hermed stor levering af frakker i alle mulige nuancer af rødt er aktuel. Mens modeller på catwalken i Fendi, Giambattista Valli & Co. normalt wore rød komplette udseende, selvfølgelig, en mindre signal-lignende kombination er mulig. 
Hvordan du kombinere rød korrekt, ved den måde læses her.

For hvem? Alle, der ønsker at opgradere deres mere klassisk eller præget af grundlæggende garderobe med masser af sort, beige og denim med intens farve.

 

Coats af imiteret pels

Rigtig pels er en rigtig mode no-go - kunstskind fra syntetiske fibre (også kendt som imiteret pels), men gør denne vinter i form af farverige eller monokrome jakker og frakker til ekstremt godt humør.

For hvem? Ideel for dem der elsker ekstravagante og have det sjovt at spille med mode.

 

Coats Vinyl

Trenchcoats og jakker i skinnende PVC eller PVC læder er også en stor trend for vinteren 2017 - og selv i regnvejr temmelig praktisk. Og bare rolig, med red-light district eller fetish scene det hele har intet at gøre, hvis du kombinerer vinyl Coats ordentligt. Sig, knæ støvler, miniskirt og super sexede toppe er ikke nødvendigvis den ideelle styling partner for maling frakker.

For hvem? Du ønsker at gå glip af deres daglige udseende bestående af jeans og sneakers et fashionabelt opgradering? Sort og bordeaux farvet vinyl jakker er det ideelle valg.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 23 =