Posts

samo prijatelja

Kaj pomeni, ko se z moškim v "prijatelj cona" in kako najbolje obravnavati na platonske prijateljstvo

Friendzone_170462456

Prijatelj Cona: Bom njegovo podjetje ali najboljši prijatelj? ©
Getty Images

Model dating "Prijatelja samo za seks", Friendly moški in ženske gredo v katerem, glede na vaše razpoloženje v postelji skupaj, je zdaj eden od Samski dobrodošla priložnost, da imajo brez stresa seksu. Medtem ko ni občutke vpletenih spolnim odnosom nepovezane terjatve v igri, je stanje v tako imenovani "prijatelj cona" zapletena.

Kaj pomeni izraz "prijatelj cona" ko igranje?

Opredelitev tega območja je zelo preprost: Fant sreča dekle, se zaljubi v procesu dating v drugi in hoče več kot le prijateljstvo obeh. Vendar pa je druga oseba ne razvije čustva in želi, da se odnos ne imeti "prijatelj cona" gre.

Kako lahko, da vam povem, v "prijatelj cona" je, ali je naslov ven?

V vedenju moških in njihovem ravnanju z žensko govori predvsem obseg, tako da je vprašanje: "Hoče seks, odnos ali pa samo prijateljstvo?" pogosto ne pride samo. ali ne - po nekaj datumov v tem trenutku iz nje prijateljstvo bolj prihaja. Vsak človek, ki se zanima za ženske se bo prej ali slej poskušali priti bližje fizično dobro in pustite Platonove oder zadaj. Torej gre za nekaj časa s seboj in človek naredi celo popoldne na idiličnem jezeru piknik ali lagodno DVD zvečer na vašem domu vse overtures, je bodisi zelo sramežljiv ali pa vidi le kot dobrega prijatelja. Da bi dobili absolutno gotovost, ali je fant potencial, ali pa samo želite biti dober prijatelj, nimaš druge izbire, kot da prevzame pobudo in ga niti svojih ljubezenskih namere ali izdelavo fizičnega stika, na primer povedal, ob roko. Njegova reakcija je bodisi v "prijatelj cona" prevoz ali sedmi nebesih.

še enkrat "prijatelj Zonski"? Da bi se izognili "prijatelj cona" pristati

Ko je človek, od katerega želite oboje hkrati spolu, razmerju, ali kvečjemu, vidi samo dober prijatelj v vas, ki je lahko precej depresiven. Seveda, lahko njegova nezainteresiranost preprosto zato, ker je na drugo vrsto ženske. Pogosto pa gospa prihaja nehote v "prijatelj cona" Zmenki in, če je preveč lepo, predvsem pa ne pomeni, da so njihove potrebe jasno. Če vas vedno "lepo dekle" so, da je vedno, ko je bila na voljo, in, na primer, se strinja, da človek hodi druge ženske ali celo zgodbe o Rendezvous "poslušati, boste na koncu verjetno tudi naslednji dan v "prijatelj cona",

Ali želite, da se moški ne gleda kot na potencialnega partnerja, kot kolega zdaj, morate biti z nezavezujočimi termin sestanka. Samo povej predmet vaše želje, da bi ga pobral od doma, in vam je všeč "prav" želijo, da gredo ven. je lahko prepričani, da nihče in / ali se ne odziva po želji na fizične napredka, pomaga le eno stvar: umik. Pojdite proč za nekaj časa iz svojega življenja in se potopite čez nekaj tednov nazaj v njegovem vidnem polju. Šele potem bo pogrešal okoli njega in občutek, upam, da si želi več ne da narediti brez tebe: in sicer, kot je trdna in ne najboljšega prijatelja. on vidi z drugim moškim, se ugrezajo v sne občutki se prebudil v njem morda niso bili seznanjeni z njim, kot je to le podarila vso svojo pozornost.

Kaj morate storiti, če je tvoj najboljši prijatelj, je v ljubezni z vami

Sestavljeno nasproten scenarij in najboljši kolega ali novo dating partnerja vas v predalu "no Boyfried materiala" nastavili, se zaljubi v vas, ki jo je treba narediti, kot je jasno, da ni več kot le prijateljstvo mogoče med vami. Lahko se odloči, če je to zanj "prijatelj cona"Razmerje je upravičen ali se distancira in ne zato, ker je čustveno zelo vključen. Je tvoj prijatelj, lahko zaljubiš nekako na neki točki v njem ali pa kolega za eno ali drugo platonske seji.

več o tem "prijatelj cona":

Če ste v prijateljstvo območju z moškim? Klepet na forumu o tem z drugimi člani Glamunity!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =