Posts

Bare for en nat

En perfekt one-night stand (ONS) går sådan her: To singler flirte og komme til at kende hinanden, bliver fanget af deres begær og lade aftenen forsvinde spontant i sengen. Lyder simpelt. Men hvis du ikke kender de regler og forbud for den unikke eventyr, der hurtigt kan udvikle sig til en stor flop. Så du kan nemt nyde din one-night-stander i fremtiden, har vi samlet nogle tips her, som er off-grænser i nat nætter

one-night-stand-70000184

Overhold reglerne, og nyd din one-night stand!
©
Getty Images

Glem ikke kondomer

Sikkerhed først! Selv hvis du din erobring er overskygget af sin charme selv den mest rationelle indsigt: Altid insistere på et kondom. Uanset hvor lang tid det tager at få en.

Tip: Placer personligt ansvar og altid holde en nødsituation kondom i lommen. Og hvis ikke varebeholdninger og apoteker på vagt: En kondom leveringsservice giver dig døgnet med sikkerhed omkring.

Ikke beruset!

Et glas til at stimulere stemningen er okay. men som bedøvede med alkohol alle sanser, ikke-kommer efter one-night stand som den berømte sommerfugl følelse i min mave, men frem for alt en uønsket hamring i hovedet. Yderligere værste tilfælde: Du skal bestå eller ikke engang kan huske navnet på din erobring af den næste dag. Ville være en skam at den spændende oplevelse.

Tip: Må ikke overdrive det med alkohol, fordi det sæt af glæde over et vist niveau i hvert fald kun en dæmper på, og drikker hver dag og igen et glas vand. Dette holder pasform.

fortælle "ingen" til skøre seksuelle positioner og -techniken!

En en-night stand er faktisk der for at gøre alle tilfælde falde og virkelig boltre seksuelt, men ikke alle er i sengen i håndjern, bondage,
Kamasutra eller andre (S-) -forsøg.

Tip: Fortæl din partner (selv om han har denne status kun for et par timer) åbne og ærlige om, hvad du ønsker. Og når det kommer til nogle spil, som du og han ikke ligge i sengen på samme bølgelængde, siger klart "ingen",

aldrig "Sig Jeg elsker dig"

Næppe i seng med Mr. X og selv de følelser ride rutschebane. Vores hormoner udgør maksimalt arbejdstryk under samleje. På trods af suspensionen følelser på cloud nine, bør du i den one-night stands ikke at "Jeg elsker dig" rive med, som dræber enhver erotisk stemning.

Tip: Hold hovedet koldt og tænke over allerede i løbet af aftenen for at prøve sætter dig fri i tilfælde af en nødsituation fra din situation. For eksempel en "Funny, at vi var så spontan, ikke?",

Må ikke falde i søvn!

Hvem falder i søvn efter en one-night stand i armene på sin erobring, den forventede næste morgen muligvis en brat opvågnen. Selv hvis du så har føler på det tidspunkt af trafikken godt i din hud: Hvem ved, hvordan at stå efter den uplanlagte Stævnemøde til hans spontane handling?

Tip: Slot efter sex at pakke dine ting og sætte en kølig overflade ud. Når den spontane sex sker i dit hjem, præcisere, at du er bedst tidligere, ikke klar til overnattende gæster. Og hvis du falder i søvn selv for en one-night stand, men: Gå før morgenmaden.

holde kontakten? Giv mig dit nummer!

Telefon dalassen eller ej? Hvis du er sikker på, at du ønsker at tilbringe mere tid med din erobring, er der intet til at holde kontakten. Ellers: Hold styr på dine data for sig selv.

Tip: I stedet for at forlade dit telefonnummer, bede om hans. Så du kan beslutte, om din one-night stand til One-Mere-udviklede tilstand eller ikke efter spændende aften.
Med disse simple tricks Whatsapp han kører bag dig vejen

Bare glemme noget!

På vej hjem fra en spontan én-night stand med en fyr du mødte på en bar i går, det rammer dig som et lyn: Du glemte arvet fra bedstemor cardigan i sin lejlighed! En genforening er nok uundgåelig. Du har fundet din erobre morges absolut ikke så fantastisk som i går.

Tip: Endnu engang tænke forhindrer problemer på: Vær også sikker på at tage alle de tøj og elementer, du havde med dem, derhjemme. Hvis du beslutter noget skulle glemme: bede en ven om hjælp, samle den op.

Tabu: Sex med Ex

den
Sex med din ex var altid så god? Mange mennesker er svage, når muligheden for en ny seksuelle eventyr med tidligere resultater, men husk: en tidligere kæreste, kan du ikke så let for en one-night stand sende tilbage til forliset. Det samme gælder for din bedste ven.
Mere end venner? teste her!

Tip: Tag dig tid til at genoverveje dine skridt godt. Hvis dette er din ex-kæreste eller bedste ven, vil ønsket om i morgen stadig være til stede - og så ved du, hvordan du skal handle.

De havde en ONS og næste morgen, men pludselig som tingly inde? Forfatter Mia Ming afslører
På næste side, som du kan bevæbne dig selv mod dette forkert i kærlighed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 33