Posts

Opmærksomhed ripper!

De herrer skabelse Strike Back: den selvudråbte "Pick-Up artister" (forkortet puas eller PU kunstnere) har gjort det til deres mål at udslette de dominerende kvinder i verden én. Hvordan? Ved audition dem følelser og elsker at få hende ind i sengen. Men ikke os, mænd! GLAMOUR forklarer, hvad der gør en pick-up artist, så du hurtigt kan tage flugten, før disse rippers

Aufreisser

Fall bare ikke falde for en pick-up artist! ©
Stocksy

Hvilket betyder, pick-up artist?

ordet "Pick-up kunstner" består af engelske termer "hente" til "blår, rive, anbaggern" og "kunstner" til "kunstner" sammen. Pick-up artister er mænd, der ønsker at have ved manipulation med så mange kvinder som muligt sex - overraskende ofte de kommer med deres maske ofte målet. denne ripper-typen var kendt for den udgivne bog 2005 "spillet" den amerikanske journalist Neil Strauss. I det fortæller han om sine observationer af pick-up artist scene, hvilket er i mellemtiden også i Tyskland flere og flere tilhængere. I internetfora såsom "
www.pickupartist.de" samt pick-up artist møde the Ripper prale om deres erobringer, beskrive deres falske spil og give hinanden tips til at gøre kvinder underdanig. Der er endda seminarer, hvor mænd lærer de Anmachtricks af succesfulde pick-up artister.

Hvordan pick-up artister før?

En gennemprøvet maske er, for eksempel, "Push og Pull"Metode, hvor kvinderne er bare en masse komplimenter lavet til efterfølgende handling, for at tvinge begrundelser eller at straffe dem med foragt. Selv foregiver af seksuel manglende interesse er ofte brugt til at bryde den selvtillid af kvinder og køre dem gennem den usikkerhed direkte i hendes arme. Tro mod mottoet: "Lady var, glad Jeg tager dig!" Men der er også mere subtile taktik for at lade en dame få blødt. : For eksempel, tåre-kunstnere til stede som en generøs herre ved at lade tilsyneladende henkastet droppe sætninger som "Jeg elsker at tage sig af en kvinde. Et forhold altid kommer først."

Hvad er de motiver af pick-up artister?

Men hvorfor spille pick-up artister denne ramme-up spil? Der er forskellige grunde: Nogle mænd havde deres liv altid kun de bedste venner af kvinder, og denne stilling havde træt. De mistede lysten til at være rart, og kom til den konklusion, at de kan have lige så slemt fyre succes med damerne. Andre mænd har simpelthen sjovt at rive kvinder. Det giver dem en følelse af tilfredshed, at en dame rumgekriegt have. Atter andre mener, at feminismen overhånd i samfundet har taget. For at gendanne de gamle adfærdsmønstre af damerne "jage og dræbe", Således at de viser den "Spirende feministiske fair spil" efter deres mening, der har den øverste hånd i kampen mellem kønnene. Men der er ikke kun egoistiske, liderlig og narcissistiske motivationer til at anvende de pick-up artist regler: Selv generte mænd med lavt selvværd eller en dårlig succesrate hos kvinder registrere med Anbaggerkunst kurser for at lære, hvordan de kan lande bedre med damerne - og uden onde bagtanker.

Hvordan kan jeg se en pick-up artist?

De er overbeviste om, at de kunne aldrig falde for en pick-up artist? Må ikke være så sikker på der. De forførelse fagfolk kan endda svække de klogeste kvinder. For mænd, der har en og der er det eneste formål med at erobre gå meget raffineret. Nogle endda blive med adfærdsmæssige psykologi metoder velkendte til at manipulere en kvinde. Derfor kan det være svært at eksponere en pick-up artist. Når at få at vide, om din modpart naturligt handlinger eller synes at recitere huskede magi. Han gør løfter han derefter ikke overholder? Lygte det i for aftaler steg for sent eller slet ikke? Han Overvældet straks med kærlighedserklæringer à la: "Det er aldrig sket for mig, at jeg så føler sig godt tilpas i en kvinde"Og han er meget hurtig på nært? En mand, der ønsker mere end blot en erobring, logger regelmæssigt, konsekvent viser interesse og har ikke noget problem at vente på sex. Men pick-up artister delvis data flere damer på samme tid, det kan desværre også være, at Herren sætter alle disse adfærdsmønstre i dag, bare så tålmodig, fordi han er parallelt med andre "objekter" morede. Heldigvis har du et våben, der ikke har de herrer skabelse: kvinders intuition. Din mavefornemmelse vil hjælpe dig til at afsløre en pick-up artist.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1