Posts

Oxytocin – Spray mod Utroskab

I et samarbejde, det er, selvfølgelig, hvis partnerne nu og da nogle gange gør noget hver for sig. Ikke desto mindre, nogle gange, kommer i tvivl, om han virkelig forbliver tro mod sådanne aftener så godt. Men mod denne bekymring er en urt, fordi en undersøgelse viser: En næsespray indeholder hormonet oxytocin holder bundne mænd af mærkelige kvinder væk - men også har bivirkninger

spray

Næsespray til utroskab? Oxytocin rent faktisk virker, men har bivirkninger
©
iStockphoto

Før din partner åbner for at feste med sine drenge, det skubber dig et kys på munden og en spray sprøjtes ind i næsen. Efter dette, kan du sige farvel til bekymringer i den viden, at han vil forblive trofaste. Lyder som en urealistisk drøm? Forkert! Sprayen mod snyd er der faktisk - og det virker, som det fremgår Forskere i Bonn Universitet i en undersøgelse offentliggjort i "Journal of Neuroscience" blev offentliggjort.

Handling af oxytocin

Miraklet dosis indeholder oxytocin, der som "kæle hormon" eller kærlighed hormon er kendt og øger følelsesmæssig tilknytning. Normalt er det fordelt i en behagelig kontakt med huden, såsom petting eller køn i hjernen. For at finde ud af, hvordan hormonet påvirker de følelser af mennesker, og om du kan bruge oxytocin specifikt mod utroskab, de forskere 57 mandlige frivillige administreret en næsespray, der enten blev fyldt med det hormon eller et placebo stof. Nu mændene i en attraktiv dame bør henvende og stoppe, når de havde deres mening, den ideelle afstand fra den fremmede kvinde fundet. Resultatet: De mænd, der oxytocin havde fået administreret og var i et forhold, var betydeligt mere følsomme og holdt mere afstand (omkring ti til 15 centimeter mere) til kvinder end mænd, singlerne var eller havde fået administreret ikke et hormon. Disse forekom tættere kontakt.

Bivirkninger af oxytocin

Hvis du nu ønsker at nødvendigvis købe den 'monogami næsespray' (diverse hjemmesider og online-apoteker tilbyde det), bør du vide, at oxytocin, der forårsager human bivirkninger såsom kvalme, hovedpine, kramper og sammentrækninger (OBS:! Gravid) Og hjertearytmi kan.

foretrækker at stole i stedet hormon spray på kærlighed

Før din partner 'ordinere' næsespray, sted ville du foretrække en ekstra stævnemøde eller give ham en ekstra lang kys på vej, fordi ved klap og køn, er det kæle hormon, der produceres i kroppen naturligt i hjernen, der er lagret i hypofysen og frigives, når det er nødvendigt - nemlig ved enhver form for positiv kontakt på huden. Efter fødslen, hormonet spiller en rolle hos mennesker, mens ammer. Det forårsager en tættere bånd fra mor til barn og styrker tilliden. grab krammer i stedet af hormonet: Så!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 11