Posts

Parkeret

Partnerskab Advisor Professor Manfred Hassebrauck skriver i sin bog "De lidt kærlighed Consultants" om kærlighed, parforhold og om at finde den rigtige partner. Power til at lade det vride fornemmer et nyt bekendtskab først? Find ud af her

Kærlighed konsulenter

Hvad bestemmer faktisk, hvornår og til hvem vi forelsker? ©
Stocksy

Er det godt at være kludrer en ny type kun én gang, så jeg virkelig ved, hvor alvorligt han mener det?

Ønsket om at undersøge oprigtigheden af ​​intentioner er ganske forståeligt, og som de undvigende frugter kendt smag bedst, som synes "Lad være rastløs" Ved første øjekast, ganske fornuftig. Hvem gør det så bevæger sig i godt selskab. Som Sokrates rådede hans elev Theodata hende til at holde sig tilbage muligt. "Du vil elske dine fordele det mest, hvis du venter indtil de beder om det ... Den sulten smag endda dårlig måltider" 

Fra et videnskabeligt perspektiv, men jeg må sige, "Lad zappe" ikke har den ønskede effekt - tværtimod. I en undersøgelse af Elaine Hatfield, den store dame af forholdet og tiltrækningskraft forskning, mænd havde mulighed for at deltage i en dating service og få information om kvinder, der angiveligt havde identificeret som egnet til dem computeren. En af kvinderne syntes at få nem. Hun havde givet udtryk for at de ønskede at mødes med alle hendes tidligere fremhævede mænd. Men en anden syntes vanskeligt at nå alle, og en tredje var til sidst i princippet selv kræsne og ikke finde sine hidtil fremhævede mænd særligt attraktive - med en enkelt undtagelse: De respektive mandlige forsøgsdeltagere måtte antage, at han var den udvalgte.

Resultaterne taler for sig selv. Det nytter ikke, let at udgøre så svært at nå og til at forlade de andre vride sig. men det også hjælper ikke at fremstille sig selv som generelt nemme at have. Hvad virker i sidste ende, er kombinationen af ​​begge, der er at være selektive adgangsvanskeligheder. Det er netop kvinderne mest attraktive og efterspurgte, som har ry for at være svært at få, hvor du er, men selv kommer hurtigt i spil.

I den næste episode på GLAMOUR Manfred Hassebrauck afslører, hvad det kunne være, at ingen er interesseret i én.

Hvordan har du det med nervøsitet orlov efter den første date? Lad os vide på næste side!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =