Posts

Sex? Nej, Tak!

Lær, hvad Aseksualitet er, hvor syge kan finde råd og omgå som deres partnere med situationen kan

Aseksualitet

Hvad er Aseksualitet og hvordan skal patienter og deres partnere håndtere situationen? ©
iStockphoto

Homo-, hetero- og biseksualitet, potens piller, pornografi og perversioner: sex og dens orienteringer bestemme ikke kun de private livet for mange mennesker, men også give i medierne masser at tale om. Med så meget opmærksomhed på den smukkeste ting i verden er det svært at tro, at sex i livet for nogle mennesker spiller ikke nogen rolle. Ukønnede mennesker frivilligt lever i cølibat, fordi de ikke føler nogen seksuel lyst (mere). Aseksualitet er ikke en sygdom. Kun meget sjældent er fysiske årsager såsom tumorer eller hormon-holdige stoffer, årsagen til seksuel manglende interesse.

Hvad er Aseksualitet?

Den ukønnede samfund "Aven" ("Aseksualitet Synlighed og Education Network") Giver følgende definition: "Den ene er ukønnet, hvis du ser dig selv på den måde." Primært er Aseksualitet karakteriseret ved Libidolosigkeit. Alligevel er der aseksuelle, der onanerer, og føler bare ikke lyst til at have sex med andre mennesker. Nogle aseksuelle mænd og kvinder til tider have en hård penis eller få fugtig, men disse fysiske reaktioner er mekanisk induceret eller naturlige, biologiske processer såsom morgen erektion, der intet har at gøre med sand fornøjelse. Ukønnede folk ofte ligefrem væmmes før samleje og kan dette slet ikke eller kun under smerte udføre så. Mange aseksuelle, men der er helt sikkert et ønske om kærlighed, et fast forhold og også rører ligesom knus, holde i hånd, kærtegne og kysse. Kendetegnene for Aseksualitet er lige så forskellige som alle andre seksuel orientering og kan ændre sig i løbet af livet.

Er et forhold med en aseksuelle muligt?

Hvis en aseksuel er forelsket i en seksuelt aktive mennesker og ønsker at have et forhold til ham, skal han tale fra starten ærlig omkring sin seksuelle manglende interesse. Så parret skulle finde acceptable måder for sig selv og i givet fald, etablere regler, som begge parter mødes. Dette kan omfatte Aseksuelle hans partner, for eksempel samleje med andre tilladt eller giver ham manuelt tilfredshed. Under alle omstændigheder bør han overbringe ham, hvad fysiske kontakter han ønsker, og som er tabu for ham.

Består i en ukønnet kvinde et ønske om at få børn, kan kunstig befrugtning eller adoption være en måde at komme til drømmen barnet uden samleje. En anden - og formentlig meget mere ligetil - forholdet model er den obligation med en anden, afholdende levende person. Dette kan, for eksempel i Påvirket
 Forum "Aven" eller når
 finde en partner til Aseksuelle og udveksling der med andre aseksuelle.

Allerede har og det faktum, ligesindede mennesker til "normal" at føle hjælper aseksuelle. Ofte skal de af udenforstående sætninger som "Appetit kommer med at spise. Prøv 'sex en prøve, så er du kommet frem til smagen!" lytte til hvad der lyder lige så absurd i deres ører, som ville blive foreslået, men en gang at prøve stoffer. De ønsker, at deres frivillige afholdenhed får den samme anerkendelse som helst anden seksuel orientering.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 79