Posts

Kiss på første date?

De har brugt en vidunderlig første date, interessante diskussioner, lo sammen og endda flirtet lidt. Nu, hvis et kys kulminationen eller har nogen virksomhed kysse på første date? Læs her om placeringen har valgt det bedste sted for den første dato GLAMOUR-bruger, hvornår er det bedste tidspunkt for det første opkald efter et møde, og hvornår de ville kysse

Dato par

Det første møde, det første kys, første sex: Hvad er nogle datoer? Hvad virker ikke? Vi forlanger ©
Getty Images

De bedste steder for den første dato

Komfortabelt må være at være en smule romantisk og god smag bør også: Når det første møde med en invitation tilsluttet spise, deltagerne i undersøgelsen var langt for en aften på en lille, sympatiske italienerne beslutte (75 procent) , Men steder som fastfood kæde restauranter eller endda ædle ankommer ikke så godt i de fleste mennesker. Hvis en udvidet middag ikke bør være i fokus, det mest populære sted for en første date er Café (40 procent).

Det første opkald efter Dato: inden for de første tre dage

Mænd og kvinder spørger sig selv det samme spørgsmål: Hvor længe skal jeg vente, indtil jeg tilmelder? Har jeg synes virkelig, jeg er på en dato, de berygtede tre dage? 40 procent af GLAMOUR brugere vil finde meget klassisk: opkaldet eller sms efter den første dato bør finde sted under alle omstændigheder inden for de følgende tre dage. 21 procent af de adspurgte forventer en meddelelse på samme aften, 34 procent næste dag. Men ventetiden på tre dage fundet kun 5 procent af singler, der er nødvendige.

Kys? Måske. Sex? No way!

Kiss på første date? Det afhænger af løbet af aftenen, 68 procent af de adspurgte siger. Når kysse, men så hellere bare meget kort på munden (7 procent) eller på kinden (20 procent). 4 procent foretrækker ikke at kysse. Kun 1 procent af de adspurgte forventede en passioneret kys på den første date. Tilbageholdenhed er behov for med hensyn til første fælles køn. 55 procent af deltagerne i undersøgelsen enige om, at køn ikke har nogen plads på den første date, hvis du vil have et forhold! Ingen deltagere sagde, at sex er en del af mosten på den første date.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =