Posts

Venner forbliver trods nyt forhold

Jo længere et forhold og mere intens, det var, jo sværere er det at trække et rent brud efter en adskillelse. Endelig er mange fælles øjeblikke af lykke tilhører et partnerskab, har man delt sit liv for en tid og blev nærmeste fortrolige. Du vil have din ex-kæreste, så på trods af nye forhold ikke slettes fra dit liv? Sådan virker det!

friends-ex-kærester-495175459

at holde kontakten med ex, hvis du har et nyt forhold er en vanskelig sag
©
Getty Images

Især hvis slutningen af ​​kærlighed uden megen dramatik og følelsesmæssige skader fortsatte, har nogle mennesker fortsat med at holde kontakten med hendes ex behovet. Så længe begge parter ikke har en ny partner, kan den tidligere parret beslutte i hvilken form er deres forhold. Imidlertid begynder en af ​​dem et nyt forhold, det er fornuftigt at nogle klare regler for adfærd for denne særlige Freundschafteinzuhalten at skubbe nogen over hovedet.

Regler for kontakt med ex, hvis du har et nyt forhold:

1. Vær ærlig

Er virkelig overalt? Det faktum, at du har et nyt forhold bør være et klart tegn på, at du føler ingen kærlighed til din ex-kæreste. Alligevel bør du være helt sikker på, at du nærer ingen følelser for ham (og de nye partnere ikke kun en distraktion), når du ønsker at bevare kontakten.

2. Ingen hemmeligheder

Informer din nye partner, at du stadig har kontakt med din ex. Forklar ham, hvorfor du er vigtigt, at din tidligere ven stadig vil være en del af dit liv: Er der nogen uregulerede forhold? Del den samme kreds af venner og kan derfor allerede gå vanskelig ud af vejen? Eller er din ex som et menneske simpelthen vigtigt? Gør det klart - og Keep-væk til det - at din forbindelse til Ex er rent platonisk. Fortæl den nye mand, når du mødes med dine exes. Du skal selvfølgelig ikke bede om tilladelse til at se din ex-kæreste. Dog bør du give din nye partner føle sig trygge, så det ikke unødigt bekymrede.

3. Gammel møder nyt

Gør din ex-kæreste og den nye mand ved din side om side foran. Dette vil gøre din partner kan få et bedre billede og se med egne øjne, at det ikke længere knitrer mellem dig og din ex. Dette vil gøre det lettere at mestre situationen trygt ham. Dog er aftaler trekløver ikke anbefales. Prøv i stedet at gøre de to mænd i en afslappet atmosfære kendt hinanden - for eksempel til en fest af fælles bekendt. Dette reducerer risikoen for anspændt dialog eller pinlig tavshed er minimeret.

4. Vent

Vær forberedt, sørg for at det ikke er en nem situation for alle involverede. Forstår du, at din partner ikke hopper af glæde, når du mødes med din ex-kæreste. For at gøre tingene lettere for ham, bør du holde til de aftaler og gå ud med dine exes, for eksempel, ikke længere end aftalt. Gets din nuværende kæreste på under mødet, skal du gå til din telefon. Eller hvordan ville du have det, hvis din partner ville rejser med sin ekskæreste og ville ikke kunne opnås? Præcis! Lidt jalousi er en af ​​dem til et sundt forhold, kontrolopringninger ved minut, er dog tabu. Hvis din ven ringer til dig hele tiden, når du har en aftale med din ex, det viser, at han ikke kan klare situationen. I dette tilfælde, bør du overveje, hvor vigtigt det kontakt med ex, og hvis du ikke kunne have denne grænse eller undlade - i hvert fald indtil din nye partnerskab er mere stabil.

Sådan overlever første gensyn med din ex, skifte til den næste side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =