Posts

Florian David Fitz “Zasebnost

Igralec ščiti svoje zasebno življenje in bi se res počutim kot nadaljevanje "Doctor Dnevnik"

florian david fitz

Morda Nemčije navihana Star: Florian David Fitz ©
KDAJ

Znan si bil zdravnik z macho vedenje v seriji "Doctor Dnevnik", Mnogi naši bralci želijo vedeti, kdaj je četrta sezona.

To ni bilo načrtovano. Serija se zaključi po mojem mnenju. Ampak upam, da pride film o. Vem, da se igra z idejo in da vse stranke lahko predstavljate. Eden mora sedaj najti dobro temo in čas, v katerem avtor, lahko Bora Dagtekin pisati. Ampak on je zaposlen človek. Ampak sem imel zelo veliko željo it.

Drugo pogosto vprašanje: "Kje ste ob odhodu?"

Sploh ne. Zdaj sem še manj kot prej, se mi je to dovolj, če sem rumstehe na filmskih stranke. Nisem Weggeher. To je preveč glasno, ne morem govoriti, sem preobremenjeni hitro. Ne morem reči, katere trgovine so samo v Münchnu vas.

Ujemanje vprašanje Sabine: "Zakaj mislite, da vaša zasebnost pod ključem?"

To je zaščita. Z ozaveščanjem o prostoru, ki ga imajo za sebe je vse manjši. vendar se zavedaš, da morate to svobodo, da se ne vrtijo, je življenje, ki je tako kot, da je od vseh drugih. To je zelo dobra v Nemčiji. Ne vem, kako je za ameriške zvezde. Skoraj Mislim, da je to brez terapije neznosno. Naučila sem se, da mediji spoštovati bolj, če je jasno črto, kot takrat, ko vam povem, veliko od njega. Na koncu, da spoštujejo tisti, ki govorijo zelo veliko manj. Drugi razlog je: kino in gledališče še vedno opraviti z željo gledalcev in projekcije. Ker to ni tako koristno vedeti veliko o igralca. Imam tak. ni nujno brati kot vse o Angelina Jolie in Brad Pitt, bom vesel, ko vidim jih kot nevtralna in pustite me na svojih vlogah. Na neki točki, ko je preveč znano, se prikaže na sliki.

Vi ste igrali veliko gledališče pred TV in filmski karieri - pa so vaši oboževalci dobro obveščeni. Clare, za želijo. B. vedeti: "Boš še enkrat na odru?"

Mislim, da je vlak zapustil. Sem dolgo imela sanje, vendar sem opazil, da lahko teče na strokovni ravni, ne preveč stvari naenkrat. Če želim usmeriti in igrajo pisanje, moj čas je več kot polnjene, ker ne morem biti del ansambla. Tudi za vlogo gosta nisem mogel zavezati, sem preklical me. To ni čas pametno, boste morali tudi nekako združiti v smislu sil. Ampak sem ga že pogrešam.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 85