Posts

Climax? Nej tak!

Har du set Karezza? Vi forklarer den seksuelle praksis bevidst undgår i mændene på hendes orgasme

par Karezza

I Karezza sex handler om klap og samvær, ikke orgasmen ©
iStockphoto

At sex ofte forløber mere for damerne uden klimaks, mens mændene kan påvise en meget højere sats orgasme, desværre, er ikke noget nyt. Men vidste du, at der er mænd, der frivilligt afkald samleje på deres ejakulation og også opfatter dette som opfyldende? Nej? Denne Ejakulationsverweigerer øve Karezza, en århundredgammel sex metode, der bliver mere og mere populære:

Hvordan gjorde Karezza?

Før den seksuelle praksis Karezza sit nuværende navn (afledt af det italienske ord "Carezza"At kærtegn kærtegne midler) modtages, opkaldt hende "opfinder" John Humphrey Noyes de bog udgivet i hans 1844 eponyme "mandlig afholdenhed", Efter flere aborter hans kone, han ville skåne hende de fysiske og psykiske urimeligt og derfor uden hans ejakulation, for at forhindre yderligere graviditeter. Det bør fremover gå under samleje ikke længere om forplantning, men om at gøre kærlighed. ordet "Karezza" og påstanden om, at kvinden gør kærlighed ikke skal have en orgasme, det var kun i 1896 af lægen Alice B. Stockham og deres udsagn i "Karezza - etik ægteskab" offentligheden.

Hvad gør Karezza?

I Karezza det kommer til at miste den orgasme som et ønsket mål for øje. I stedet for blot at arbejde hen imod klimaks, sex er i sig selv med pats, synspunkter og følelser i centrum. Den forsæt til at ville have en orgasme, ikke blot trykket falder bort, "komme" at have. Desuden bør parret adfærd og fornemmelsen ændre sig. For eksempel, hvis kun manden givet afkald på sin ejakulation, den unødvendige "han kommer for tidligt?"Spørgsmål (denne modvilje brug for nogle mænd, men kun træne dig selv). Partnerne fokuserer på hinanden i stedet på jagt efter højdepunkter. På grund af manglende ejakulation og ledsagende erektion tab Karezza sex kan udøves i timevis.

Hvorfor Practice par Karezza?

Især i langsigtede partnerskaber Karezza bliver mere og mere populært, fordi så lad krøb Standardsex mekanismer ud af vejen. I stedet for at tage til den allerede prøvet og sandsynligvis altid en lignende måde til klimaks, er en ren komedie af den obligatoriske rutine ved Karezza. Uden forventninger, partnerne klap giver følge deres følelser i stedet for stigende spænding eller så på et andet niveau tættere på. Det handler om samvær og fusionen med det andet organ. Overbevist Karezza udøvere har kun sex uden orgasme og fundet af den intense intimitet opfyldelse. Forudsætning: kærlighed og evnen til at fuldføre overgivelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =