Posts

gifte sig afslappet

Dette efterlader dit bryllup i din hukommelse, skal du overveje, når man planlægger et par ting på forhånd. Det vigtigste: Sørg hvad du ønsker at fejre dit bryllup til din smag og kan ikke udelukkende tale om familien. Vi har tips til romantiske bryllupper, vielsen i ekstraordinære steder og holde det sjove af bryllup gæster samledes for dig og spurgte en wedding planner til professionel rådgivning. Lad os gå med nogle dos og don'ts for en afslappet bryllup

Dit hjerte beslutte, hvordan du ønsker at fejre dit bryllup - ikke den anden

Dit hjerte beslutte, hvordan du ønsker at fejre dit bryllup - ikke den anden ©
Stocksy

DO: Keep it simple: Fordi dit hjerte beslutte, hvordan du ønsker at fejre - ikke den anden.

Inviter kun de mennesker, du virkelig ønsker med dig. Man kan fejre en smuk bryllup med ti gæster.
❤ På maden er knap nok huske nogen på den gode stemning allerede. En kærlig buffet med gode, fine ting er ikke kun bedre for budgettet, men ofte et bedre alternativ til et dyrt fem-retters menu, hvor alle har brug for at holde sig til deres stole i timevis.
❤ Book en DJ i stedet for et live band. Det passer til dig: Du vil blive på forhånd sende en spilleliste. Og hvis du har besluttet at: tillid til ham!
❤ Vær kreativ i at vælge det sted for din fest: Margherita Missoni har dengang fejrede en drøm bryllup på en græsplæne, den arabiske mad du sad på farverige tæpper under træer på jorden. Fejre i baghaven, i haven eller i skoven i stedet for i balsal. Du ønsker en vis meget populært sted? Så får du gift i vinteren, så du har ingen stress med vejret. Eller på en onsdag.
❤ I stedet for at skulle beskæftige sig med bryllup planner, der køre fast mellem invitationer og Schmetterlingsdeko: Søg blandt venner et "Master of Ceremony"Hvem bekymrer sig, at spil, gaver og forestillinger er som du kan lide dem - og lejligheden ødelæggelser og bruden kidnapning forebygges, hvis du ikke vil have det. Han vil også være ansvarlig for at tage sig af de sene gæster (og til at organisere en efter lukketid party dig økonomisk ruineret), når du forlader dit hårde tidligt i retning af himmelseng.
❤ Alt hvad du ikke ønsker at opgive partout du ønsker: z. Som levende bandet, den dyre brudekjole, den professionelle fotograf, mega-kage ...

MÅ IKKE: For penge gaver pinlige

Det er i orden, og desuden intelligent, når parret penge ønsker, snarere end en stoppet "Bryllup bord" at arrangere. Og det er et spørgsmål om ære, at du holder som en gæst i det. For den stilfulde aflevering bør placeres en kasse til kort og konvolutter. Hvor meget vil du give som gæst, ikke afhænger af, hvor godt du kender hinanden. 100 til 150 euro per person er standard. Studerende og praktikanter bør hæve 50 euro.

DO: Bær en vintage kjole

Selvfølgelig kan du også betale en mindre formue på en brudekjole, men måske vil du også finde et godt køb, og når det er bare den perfekte pasform til dig, og hvor du straks forelsket, behøver du ikke blive gift i en designer skabelse eller tilpasning.

DO: etablere familiebånd

Kun parret kender alle de gæster, især hvis gæstelisten er noget mere omfattende. Hvem bruger lidt tid på det i starten, for at få folk spiller sammen og præsentere enkeltpersoner, kan slappe af resten af ​​dagen. Siddepladser arrangement er ganske nyttigt i - det giver mening, selv med en mere gennemtrængelig svært at få især familiemedlemmer tættere sammen. Et par tips til dette: Man skal ikke tage bedstemor Erna højt dansegulvet, men disse steder, forbehold for springet op og danse. ikke adskilte par! Og ikke plagede single-table arrangementer, snarere gøre den pæn fætter til store tante Gisela bord Herren. Resten følger af sig selv.

MÅ IKKE: Natten før styrt

Kærlighed vidner, beskytter de nygifte! Dette gælder ikke kun siden filmen "tømmermænd", Måske en polterabend med weekend tur med venner, ærlige samtaler, sentimentale "Weißtdunochs", Vandring eller rafting et interessant alternativ til Væske salg og nedbrud i striptease klubber?

at være venter som gæst på diskussion: IKKE

Kære gæster, parret er ikke ansvarlig for succes i fejringen selv. De, der er trætte på et bryllup, det var deres skyld. så:
❤ Søg samtalen selv med de andre generationer: brudens forældre, de pårørende, præsten, der irriterede teenage søster.
❤ Give: Hold sjov for børnene, tage billeder, bede bruden og gommen eller snarere vidner, hvis der er for at gøre noget. At være en del af partiet.
❤ Dance, fordi dansende gæster med gode vibes har altid været den bedste kompliment til værten!

DO: give gaver gæster

For at dag for alle uforglemmelig: Fordel personlige favoriserer som slik (f.eks overstået.
papabubble.com), M & Ms med dit navn (via
mymms.de), lykkekager med ønsket tildeling (for. eksempel, via
wunschkeks.de) eller hjerte konfetti (z. B. løbet
rockettstgeorge.co.uk). Put engangs-kameraer i brylluppet kig på bordene, så gæsterne kan tage billeder af øjeblikke af vielsen, der ellers ville gå glip de nygifte (
ja-hochzeitsshop.de). En stor opgave for Vidner: Spis enten ved hver gæst på forhånd kalder en sang, han forbinder med brudeparret. Dette er en opsamlings-cd (emner i vinyl ser der er z. B. Verbatim, på amazon.de) er tilladt at tage gæster og nygifte.

Kom godt klædt rigtig godt: DO

Dette gælder for de gæster på sådan en vigtig begivenhed i alle tilfælde - også selvom bør planlægges ingen dress code er angivet i en afslappet fest. Altid god: tage tilbehør, der kan tjene som en spontan sidste minut opgradering, nu z. Som en erklæring halskæde med neon detaljer, prangende høje hæle med plexi indsætter en krans af blomster eller smykker til håret, en mini håndtaske med rhinstene ... Der er bare et stort no-go: Bær som en kvindelig gæst hvid. Medmindre du er til. Som i Spanien på en "Boda Blanca" inviteret.

DO: Kun et par gifte sig

Brylluppet par på et særligt sted: I en undersøgelse beskriver 39 procent af par, ligesom hendes drøm bryllup, helst på stranden. Blitzen ægteskab i Las Vegas eller Danmark uden forsinkelser og bureaukrati, er en romantisk alternativ. Den pæne bivirkning: De sparer penge og erfaringen viser, at en "Comeback Party" endnu derefter afslappet, stress-fri og grandiose end én i månedsvis planlagt i alle detaljer ceremoni, hvor en bydende Wedding Planner har brylluppet planlægning helt ulovligt tilegnede.

Hvis du ønsker at blive gift med alt tilbehør foretrækker og budgettet tillader: Forkæl dig selv med en professionel bryllup planner! Fordi der vil spare Selv uden omkostninger, men en masse stress. Et interview med et bryllup professionel du finder på næste side.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =