Posts

Tinder til VIP’er

Jeg spion med min lille øje: Med Tinder guld kan ses i fremtiden, som med en "lignende" har markeret - og derefter nemt stryge gennem den første udvælgelse

tinderaufmacher

Tinder Guld: På jagt efter "Likes"
©
Getty Images

Med Tinder er sådan en ting: For det første er der en bonus. Enhver, der registrerer på app ofte får mange kampe over gennemsnittet - vil du endelig opleve succes og stay tuned! er konstrueret, at Tinder algoritmen, så han oprindeligt meget ofte udspiller sig sin egen profil, så mange kampe forekomme, hvilket tyder på igen efter omkring to uger, selvfølgelig, er en spekulation - men baseret på erfaring, trods alt, glamour redaktion.

Tinder Guld: "lignende"indsamle specifikationer på

Så hvad man skal gøre efter disse to uger? Slet profil og omregistrere? Virker kun delvist. Køb Tinder Plus, så du får et løft til sin profil? Desværre er begrænset og ikke altid effektive. Skaberne af Tinder har åbenbart tænkt og ønsker at indføre med Tinder Guld en ny funktion.

Som tech websted
Techcrunch skriver Tinder er allerede snart teste sin guld-versionen på udvalgte markeder. Den banebrydende på den nye funktion, der hedder "kunne lide Du": Du ser, der allerede egen profil med "lignende" har fremhævet. En gylden cirkel angiver, hvor mange mennesker har allerede givet én en favorit. Bag det skjuler "Likes"Det er så tilgængelige til højre (for "lignende") Eller til venstre (står for "Nej tak"kan tørre).

skærme-tinder

©
tinder

Således Tinder ønsker at gøre vejen for datoer mere effektivt, hvilket er praktisk, men også i spørgsmål om kærlighed altid har en let bitter eftersmag. Anyway - bedre, har vi en liste over potentielle kampe, end at knalde os for evigt gennem utallige profiler.  

Syv fordele i livet af over-30s enkelt kvinde

Tinder Guld tilbyder "kunne lide Du" I øvrigt, alle de funktioner, der allerede har Tinder Plus, så hente kampe, se profilen uden for deres egen by mere kontrol over informationer i profilen og ingen annoncer. Procenter der er også: der indgår et abonnement i seks eller endda tolv måneder kan redde - men forhåbentlig ikke længere behøver at knalde indtil han finder den sande kærlighed, hvis at nogen ser på denne app.

29 juni 2017, 00:33


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1