Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old Weight Loss and Maintenance – Lessons For Us All

You are searching about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old, today we will share with you article about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old is useful to you.

Weight Loss and Maintenance – Lessons For Us All

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου το να είσαι αδύνατος είναι ιδανικό. Εικόνες λεπτών σούπερ μοντέλων και αστέρων του κινηματογράφου που μοιάζουν με waif κοσμούν κάθε διαφημιστική πινακίδα και οθόνη τηλεόρασης. Θεωρούμε τους ανθρώπους που είναι οι πιο αδύνατοι από τους αδύνατους – το πιο λεπτό πέντε έως δέκα τοις εκατό του πληθυσμού μας. Είναι ειρωνικό ότι είμαστε επίσης ένα έθνος «υπερμεγέθους» μερίδων. Το μέσο μέγεθος μερίδας σε ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ είναι περισσότερο από 25% μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των Ευρωπαίων.

Δυστυχώς, το 64% του αμερικανικού κοινού είναι υπέρβαρο και το 33% των Αμερικανών είναι παχύσαρκοι. Η απώλεια βάρους και η συντήρηση είναι ακρογωνιαίοι λίθοι καλής υγείας και ευτυχισμένης ζωής. Η παχυσαρκία σχετίζεται με διαβήτη τύπου 2, καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο, αποφρακτική άπνοια ύπνου, καταθλιπτική διάθεση και πολλά άλλα. Για τους περισσότερους, η απώλεια βάρους και η διαχείριση του βάρους πρέπει να είναι πραγματικότητα της ζωής.

Αλλά για πολλούς η επιθυμία να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν την απώλεια βάρους δεν υπαγορεύει απαραίτητα την επιτυχία. Η απώλεια βάρους και η διατήρηση βάρους είναι σκληρή δουλειά και οι επιτυχημένες στρατηγικές ποικίλλουν ανάλογα με το πόσο βάρος χρειάζεται να χάσει ένα άτομο. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να πετύχουν μόνο με δίαιτα και άσκηση, άλλοι χρειάζονται πιο επεμβατικές παρεμβάσεις όπως η χειρουργική επέμβαση. Και ακόμη και για εκείνους που έχουν την τύχη να συνειδητοποιήσουν το επιθυμητό βάρος, η συντήρηση, αν και πιο απλή, μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη από την αρχική απώλεια βάρους.

Απώλεια βάρους: δίαιτα και άσκηση

Η κατάσταση του βάρους ενός ατόμου καθορίζεται καλύτερα από τον Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ). Ο ΔΜΣ είναι ένας υπολογισμός που προκύπτει από τη διαίρεση του βάρους ενός ατόμου σε κιλά με το τετράγωνο του ύψους του σε μέτρα. Για την αποστροφή των υπολογισμών, ένας υπολογιστής ΔΜΣ είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, τα άτομα με ΔΜΣ μεταξύ 18,5 και 24,9 θεωρούνται φυσιολογικό βάρος. Τα άτομα με ΔΜΣ μεταξύ 25 και 29,9 θεωρούνται υπέρβαρα. Όσοι έχουν ΔΜΣ μεταξύ 30 και 39,9 ταξινομούνται ως παχύσαρκοι. Τέλος, τα άτομα με ΔΜΣ μεγαλύτερο από 40 κατηγοριοποιούνται ως νοσηρά παχύσαρκα.

Για τους Αμερικανούς που είναι απλώς υπέρβαροι, τα μέτρα αυτοελέγχου είναι μια καλή αρχή. Η ιατρική παρέμβαση προορίζεται καλύτερα για παχύσαρκα άτομα ή υπέρβαρα άτομα που έχουν ιατρικά προβλήματα ή έχουν αποτύχει σε πολλές περιπτώσεις αυτοδιαχειριζόμενες δίαιτες. Αν και η άσκηση είναι σημαντική σε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους ή διατήρησης βάρους, η έρευνα δείχνει ότι η διατροφή είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο απώλειας βάρους. Μια επιτυχημένη δίαιτα είναι μια δίαιτα που είναι τόσο ισορροπημένη όσο και θερμιδικά περιορισμένη.

Τι σημαίνει «θερμιδικά περιορισμένος»; Όλοι έχουν έναν ξεχωριστό Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό (BMR). Το BMR ορίζεται ως ο ελάχιστος αριθμός θερμίδων που απαιτούνται για τη διατήρηση της δραστηριότητας της ζωής σε ηρεμία. Διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο δραστηριότητας, τη γενετική και το φύλο (οι άνδρες έχουν υψηλότερο BMR από τις γυναίκες). Για παράδειγμα, ένας body builder του Mr. Universe έχει BMR που μπορεί να είναι πολλαπλάσιος από αυτόν ενός ηλικιωμένου που κοιμάται στο κρεβάτι. Για να χάσει βάρος, ένα άτομο πρέπει να καταναλώνει λιγότερες θερμίδες από το BMR του ή να διατηρήσει μια δίαιτα ίση με τις ελάχιστες θερμιδικές του απαιτήσεις και να κάψει αρκετές θερμίδες ασκώντας έτσι ώστε να μειώσει το BMR του.

Σύμφωνα με το USDA, μια ισορροπημένη, θερμιδικά επαρκής διατροφή που προσεγγίζει καλύτερα το BMR ενός μέσου Αμερικανού περιλαμβάνει: 6-7 ουγγιές ψωμιά, δημητριακά, ρύζι και δημητριακά. 2 φλιτζάνια φρούτα, 3 φλιτζάνια από την κατηγορία γάλακτος και περίπου 6 ουγγιές κρέας, ψάρι, ξηροί καρποί, πουλερικά και φασόλια. Το USDA έχει αναπτύξει πόρους που βοηθούν τους ανθρώπους να καθορίσουν μια δίαιτα που προσεγγίζει καλύτερα τη δική τους ατομική BMR με βάση το ύψος και το βάρος τους. Αυτές οι πηγές μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση http://www.mypyramid.gov.

Όλες οι δίαιτες πρέπει να είναι ισορροπημένες γιατί παρά τις ισοδύναμες θερμίδες δεν είναι όλοι οι τύποι τροφών ίσοι. Για παράδειγμα, μια θερμιδικά ισορροπημένη διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε τρανς λιπαρά μπορεί να βλάψει την καρδιά και να διευκολύνει τη μετατροπή του διατροφικού λίπους σε σωματικό λίπος. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες (φρέσκα φρούτα και λαχανικά) και χαμηλή σε κορεσμένα ή ζωικά λιπαρά. Τα τρανς λιπαρά, που βρίσκονται συχνά σε γρήγορα και πρόχειρα φαγητά, θα πρέπει να αποφεύγονται εντελώς.

Τι γίνεται λοιπόν με τις δίαιτες όπως το Atkins ή το South Beach; Οι μοντέρνες δίαιτες όπως το Atkins ή το South Beach συνήθως χρησιμεύουν ως πανάκεια γρήγορης επίλυσης. Λίγοι, αν όχι καθόλου, που κάνουν δίαιτα μπορούν να διατηρήσουν το βάρος που χάνεται από μια τέτοια δραστική διατροφική αλλαγή. Για πολλούς, η κατανάλωση μόνο κρεάτων και πρωτεϊνών μπορεί να διαρκέσει τόσο πολύ πριν επιστρέψει στα μπισκότα και τα κέικ. Οι ερευνητές στον τομέα της υγείας έχουν διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι μπορούν να περιορίσουν τα διατροφικά τους πρότυπα μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα προτού επιθυμούν την ποικιλία μιας πιο ισορροπημένης διατροφής.

Για τα υπέρβαρα άτομα που σκοπεύουν να χάσουν βάρος, η άσκηση είναι επίσης σημαντική. Η άσκηση είναι το «γιν» στο «γιανγκ» της δίαιτας. Η άσκηση αυξάνει το BMR ενός ατόμου, διατηρεί άπαχο μυ, βελτιώνει τη διάθεση, καίει θερμίδες και προλαμβάνει ασθένειες όπως ο διαβήτης και η υψηλή χοληστερόλη. Οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη την υγεία και τη φυσική κατάσταση του ατόμου που σχεδιάζει να ασκηθεί. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι το περπάτημα μεταξύ 150 και 200 ​​λεπτών την εβδομάδα (30 λεπτά την ημέρα).

Υπάρχει μια συγκεκριμένη ψυχολογία της απώλειας βάρους. Εκμεταλλευόμενοι το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο μας μπορεί να διευκολύνει την επιθυμία μας να χάσουμε βάρος. Οι ψυχολόγοι υγείας και οι ειδικοί στην απώλεια βάρους έχουν αφιερώσει πολλές ζωές στη μελέτη του τι λειτουργεί και τι όχι. Τα παρακάτω είναι μόνο μερικές υποδείξεις από μια μακρά λίστα χρήσιμων “κόλπα του μυαλού”:

* Μητρώα και συμβόλαια: Όλοι οι άνθρωποι που σκοπεύουν να χάσουν βάρος θα πρέπει να κρατούν αρχεία καταγραφής του πόσο τρώνε και πόσο ασκούνται. Τα κούτσουρα βοηθούν να βάλουμε τα πάντα σε μια προοπτική και βοηθούν όσους κάνουν δίαιτα να σχεδιάσουν τι πρέπει να κάνουν. Τα συμβόλαια διατροφής και άσκησης βοηθούν επίσης τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Γράφοντας ένα συμβόλαιο σε συνοπτική και συγκεκριμένη γλώσσα, οι άνθρωποι αναλαμβάνουν την υποχρέωση προς τους εαυτούς τους ή τους άλλους (για παράδειγμα έναν άλλο ομοϊδεάτη που κάνει δίαιτα) να αφοσιωθούν στην απώλεια βάρους.

* Έλεγχος ερεθισμάτων: Ορισμένα περιβάλλοντα χρησιμεύουν ως κλειδιά ή ωθήσεις για να τρώτε χωρίς σκέψη. Καλά παραδείγματα αλόγιστων διατροφικών περιβαλλόντων περιλαμβάνουν το να κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση παρακολουθώντας το “American Idol” ή παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Όσοι κάνουν δίαιτα θα πρέπει να περιορίζουν το φαγητό σε έναν χώρο του σπιτιού όπως η κουζίνα ή η τραπεζαρία.

* Αλλαγή της πράξης του φαγητού: Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε πολύ γρήγορα. Καταναλώνοντας γρήγορα φαγητό, οι άνθρωποι καταλήγουν να μην συνειδητοποιούν ότι έχουν ήδη χορτάσει. Είναι σημαντικό για όσους κάνουν δίαιτα να επιβραδύνουν και να απολαμβάνουν το φαγητό τους.

* Κοινωνική υποστήριξη: Κανένας που κάνει δίαιτα δεν είναι νησί. Είναι καλύτερο να ζητάτε τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας όταν χάνετε βάρος.

Αλλά αναπόφευκτα οι περισσότερες δίαιτες αποτυγχάνουν. Οι άνθρωποι συχνά υποτιμούν τη θερμιδική τους πρόσληψη και προσπαθούν για ανέφικτους στόχους απώλειας βάρους. Το χειρότερο από όλα είναι ότι οι άνθρωποι που κάνουν δίαιτα πολλές φορές καταλήγουν να παίρνουν ξανά βάρος περισσότερο από αυτό που έχασαν. Πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν ένα ανθυγιεινό ιστορικό αποτυχημένων δίαιτων και χρόνιας απώλειας και αύξησης βάρους («δίαιτα γιο-γιο»). Για ορισμένους αποτυχημένους δίαιτες, πιο εντατικές μέθοδοι δίαιτας και απώλειας βάρους είναι ωφέλιμες, όπως το Weight Watchers ή η ιατρική επίβλεψη από γιατρό ή επαγγελματία υγείας. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσουν πιο επεμβατικές παρεμβάσεις.

Απώλεια βάρους: χάπια και «πάω κάτω από το μαχαίρι»

Πολλοί άνθρωποι δεν επιτυγχάνουν ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα για την υγεία και τα καλλυντικά μόνο από τη διατροφή και την άσκηση. Υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Ορισμένα παχύσαρκα άτομα με ΔΜΣ μεταξύ 30 και 40 είναι επιλέξιμα για φαρμακευτική (φαρμακευτική) θεραπεία. Τα “χάπια” περιλαμβάνουν αντικαταθλιπτικά, διεγερτικά και φάρμακα όπως το Orlistat που μειώνει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους. Στην καλύτερη περίπτωση, η φαρμακευτική αγωγή οδηγεί μόνο σε μέτρια απώλεια βάρους που κυμαίνεται από 10 έως 15 τοις εκατό και σταματά μόλις ο ασθενής σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα. Επιπλέον, όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και τα χάπια απώλειας βάρους δεν διαφέρουν. Για παράδειγμα, λόγω του υψηλού δυναμικού εθισμού τους, τα διεγερτικά συνιστώνται μόνο για βραχυπρόθεσμη χρήση.

Η βαριατρική χειρουργική είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που είναι νοσηρά παχύσαρκα (ΔΜΣ μεγαλύτερος από 40) ή άτομα που είναι παχύσαρκα με ΔΜΣ μεγαλύτερο από 35 και έχουν ιατρικά προβλήματα όπως διαβήτη, άπνοια ύπνου ή στεφανιαία νόσο. Η βαριατρική χειρουργική έχει αποδειχθεί ότι περιορίζει ιατρικές παθήσεις όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις και η υπνική άπνοια και βελτιώνει δραστικά την ποιότητα ζωής. Υπάρχουν δύο τύποι βαριατρικής χειρουργικής: η περιοριστική και η δυσαπορροφητική.

Οι περιοριστικές βαριατρικές χειρουργικές επεμβάσεις όπως η γαστρική λαπαροσκοπική ζώνη (LAP-BAND) γίνονται η πιο δημοφιλής επιλογή για τους περισσότερους νοσηρώς παχύσαρκους ασθενείς. Οι περιοριστικές βαριατρικές επεμβάσεις μειώνουν τον όγκο του στομάχου και κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται πληρέστεροι πιο γρήγορα. Η επέμβαση LAP-BAND περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας ρυθμιζόμενης ταινίας γύρω από την κορυφή του στομάχου από έναν υψηλά καταρτισμένο χειρουργό. Διαδικασίες όπως το LAP-BAND έχουν λίγες ιατρικές επιπτώσεις και λιγότερο από το ένα τοις εκατό όλων των ανθρώπων που υποβάλλονται σε τέτοιες διαδικασίες πεθαίνουν στη συνέχεια. Η πιστοποίηση για το LAP-BAND δεν είναι εύκολη και διαφέρει ανάλογα με τον ασφαλιστικό φορέα, αλλά οι περισσότεροι ασφαλιστικοί φορείς απαιτούν ιστορικό αποτυχημένων προσπαθειών δίαιτας και άσκησης και μια σειρά από επισκέψεις υγείας με διατροφολόγους, ψυχιάτρους και άλλους επαγγελματίες υγείας.

Επιπλέον, όποιος επιθυμεί να υποβληθεί στο LAP-BAND θα πρέπει να είναι έτοιμος για μια μακρά δέσμευση. Η ζώνη πρέπει να συντηρείται αυστηρά μετά την επέμβαση. Παρόλα αυτά, το LAP-BAND είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να χάσουν ένα μεγάλο ποσό βάρους σταδιακά και να διατηρήσουν αυτή την απώλεια βάρους.

Οι δυσαπορροφητικές βαρατρικές χειρουργικές επεμβάσεις όπως το «Roux-en-Y» είναι πιο αποτελεσματικές, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη απώλεια βάρους, αλλά και πιο επικίνδυνες. Οι ασθενείς που λαμβάνουν τέτοια χειρουργική επέμβαση ζητούν από έναν χειρουργό να αφαιρέσει μέρος του εντέρου τους για να παρεμποδίσει την απορρόφηση των τροφών. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς πρέπει να είναι προσεκτικοί στην κατανάλωση ορισμένων τύπων τροφών και να λαμβάνουν κατάλληλα υποκατάστατα διατροφής. Επιπλέον, σε αντίθεση με το LAP-BAND, οι δυσαπορροφητικές βαριατρικές επεμβάσεις είναι μη αναστρέψιμες και ενέχουν υψηλότερο κίνδυνο ιατρικών προβλημάτων που προέρχονται από ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών, απόφραξη του λεπτού εντέρου και μόλυνση.

Διατήρηση βάρους: ο πιο δύσκολος δρόμος

Έτσι έχετε χάσει το βάρος ή είστε ευχαριστημένοι με το βάρος που βρίσκεστε, τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διατηρήσετε. Αλλά σε αυτή τη χώρα της αφθονίας, η διατήρηση του βάρους είναι δύσκολη. Φαινομενικά, τα ζαχαρωτά αναπτύσσονται από τους πάγκους των ψιλικατζίδικων και τη γραμμή McDonald’s σε κάθε μεγάλο δρόμο. Τι πρέπει να κάνει ο John Q. Public που έχει επίγνωση της υγείας;

Τώρα περισσότερο από ποτέ η διατήρηση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και συντάγματος άσκησης είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Η δια βίου επιμέλεια είναι το κλειδί. Επιπλέον, οι αισθητικές ιατρικές διαδικασίες όπως η λιποαναρρόφηση μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση και στο περίγραμμα του υποδόριου λίπους.

Όπως και με την απώλεια βάρους, υπάρχει μια ψυχολογία στη διατήρηση του βάρους:

* Οπτικά στοιχεία: Οι ερευνητές υγείας, κυρίως ο Δρ. Brian Wansink, συγγραφέας του «Mindless Eating: Why We Eat More Than We Think», διαπιστώνουν ότι οι άνθρωποι τρώνε με τα μάτια τους και όχι με το στομάχι τους. Για παράδειγμα, ο Δρ. Γουάνσινκ διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έδωσαν ένα μπολ σούπας που ξαναγεμίζει «χωρίς πάτο», κατέληξαν να καταναλώνουν 73% περισσότερη σούπα από ό,τι θα είχαν διαφορετικά. Επιπλέον, δεν ένιωθαν πλέον κορεσμένοι αφού το έκαναν. Χωρίς σημείο αναφοράς όπως ένα άδειο μπολ, οι άνθρωποι συνεχίζουν απλώς να τρώνε. Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να διατηρήσει το βάρος του μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την απλή ψυχολογία αγοράζοντας μικρά πιάτα, μικρότερα μπολ, πακέτα «σνακ» 100 θερμίδων και αποφεύγοντας εντελώς τους μπουφέδες που μπορείτε να φάτε.

* Λήψη μιας ημέρας άδειας: Οι ερευνητές υγείας ανακάλυψαν επίσης ότι όταν οι σωματικά ικανοί άνθρωποι χάσουν την αυτοσυγκράτηση τους είναι πιο πιθανό να συνεχίσουν να τρώνε. Σε ένα γραφικό πείραμα, οι ερευνητές τάισαν παχύσαρκα και σωματικά άτομα με μιλκσέικ και στη συνέχεια τους πρόσφεραν όσο παγωτό ήθελαν. Τα πιο αδύνατα άτομα, που συνήθως είναι συγκρατημένα στα διατροφικά τους πρότυπα, έριξαν προσοχή και έφαγαν περισσότερο παγωτό από τους παχύσαρκους ομολόγους τους. Αυτή η γραμμή σκέψης επηρέασε την κοινή σύσταση ότι όλοι αποχωρούν μια μέρα την εβδομάδα από την αυστηρή διατήρηση της δίαιτας. Οι άνθρωποι που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους θα πρέπει να τρώνε ένα μπολ παγωτό και δύο μπισκότα κάθε Κυριακή βράδυ μετά το «The Simpsons» αντί να τρώνε ένα ζαχαρωτό κάθε δεύτερη μέρα.

Όσον αφορά την απώλεια βάρους και τη συντήρηση, ο καθένας ελέγχει τη μοίρα του. Είναι σημαντικό για όλους μας να συνειδητοποιήσουμε ότι η υγιεινή ζωή είναι υπό τον έλεγχό μας. Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί για τη σωστή απώλεια βάρους και συντήρηση. Όλοι κρατάμε τα κλειδιά για τον πιο αδύνατο και υγιή εαυτό μας.

Video about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old

You can see more content about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old on our youtube channel: Click Here

Question about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old

If you have any questions about Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old

Rate: 4-5 stars
Ratings: 2167
Views: 68438700

Search keywords Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old

Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old
way Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old
tutorial Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old
Normal Weight And Height Gain From 6-7 Years Old free
#Weight #Loss #Maintenance #Lessons

Source: https://ezinearticles.com/?Weight-Loss-and-Maintenance—Lessons-For-Us-All&id=2254512

Related Posts

default-image-feature

How Much Should My Child Weight At 5 Years Old 5 Snacks to Stop Feeding Your Kids!

You are searching about How Much Should My Child Weight At 5 Years Old, today we will share with you article about How Much Should My Child…

default-image-feature

Normal Weight And Height For A 4 Year Old Girl Britax Car Safety Seats Review

You are searching about Normal Weight And Height For A 4 Year Old Girl, today we will share with you article about Normal Weight And Height For…

default-image-feature

Normal Weight And Height For A 1 Year Old Usa All About The Body of a Horse – Not Much Different Than You Or Me!

You are searching about Normal Weight And Height For A 1 Year Old Usa, today we will share with you article about Normal Weight And Height For…

default-image-feature

What Is The Appropriate Weight For A 5 7 Female What Things Must Be Considered Before Going on a Bodybuilding Competition Diet?

You are searching about What Is The Appropriate Weight For A 5 7 Female, today we will share with you article about What Is The Appropriate Weight…

default-image-feature

Normal Height And Weight For An 5 Year Old Boy Baby Growth and Development

You are searching about Normal Height And Weight For An 5 Year Old Boy, today we will share with you article about Normal Height And Weight For…

default-image-feature

Normal Height And Weight For A 8 Year Old Girl Beautiful Attitude – Beautiful Body – Tips For Girls

You are searching about Normal Height And Weight For A 8 Year Old Girl, today we will share with you article about Normal Height And Weight For…